Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce nie trzeba lazić z bronią. Na razie przestępcy nie napadają na zwykłych ludzi z gnatami, więc nie jest Ci potrzebna.
Po co Ci 2kg żelastwa nosić, ani to przydatne, ani wygodne.
Te 2kg to chyba z dupy wyciągnąłeś. Broń trzeba mieć, chyba ze jesteś pedałem /lewakiem. Broń ZAWSZE noszę przy sobie od wielu lat. Nigdy poza strzelnicą nie użyłem.
W takich krajach jak ten ma to sens. W Polsce sąsiad z sąsiadem by się odjebał za różnice polityczne.
Nie mieliśmy tego problemu dopóki nie wjechał TVN
Nie mieliśmy tego problemu dopóki nie wjechał TVN
Wy na podlasiu może nie mieliście, bo było tylko TVPis
Te 2kg to chyba z dupy wyciągnąłeś. Broń trzeba mieć, chyba ze jesteś pedałem /lewakiem. Broń ZAWSZE noszę przy sobie od wielu lat. Nigdy poza strzelnicą nie użyłem.
Po co ją nosisz? Kolegom to imponuje?
W takich krajach jak ten ma to sens. W Polsce sąsiad z sąsiadem by się odjebał za różnice polityczne.
Swoją drogą widać jak skuteczne są te niskie i modne ogrodzenie. Płot ma utrudniać wejście ,a nie ułatwiać tak jak tutaj.
W Polsce argument o niskim płocie działał by na korzyść złodzieja. Bo po co właściciel stawiał takie niskie ogrodzenie? Sam się prosił.....
I co lewaki. Broń palna taka zła ?
Uratowała właśnie życie właścicielowi domu i jego rodzinie.
Prawilniackie pizdy mają problem z odkręceniem nowego typu zakrętek z butelek.
Konfederackie wypłosze by piszcząc rzuciły prędzej pistoletem niż w stresie wiedziały którą stronę skierować w przeciwnika.
Większość z tych Bosaków czy Mentzenów to kryptogeje a ich zwolennicy trzepią pod ich zdjęcia.
Po co ją nosisz? Kolegom to imponuje?
Dla własnego bezpieczeństwa, co w pełni popieram. Dla mnie, noszenie jakiej kolwiek broni do samoobrony w formie gazu pieprzowego, pałki policyjnej, paralizatora czy nawet pistoletu, powinno być w PEŁNI legalne. Każdy obywatel ma mieć prawo do samoobrony. Co z tego, że sobie zadzwonisz na policję, jak napastnicy zdążą w tym czasie Cię okraść, pobić lub nawet zabić? Jak już masz na kogoś liczyć, to licz na siebie samego
Prawilniackie pizdy mają problem z odkręceniem nowego typu zakrętek z butelek.
Konfederackie wypłosze by piszcząc rzuciły prędzej pistoletem niż w stresie wiedziały którą stronę skierować w przeciwnika.
Większość z tych Bosaków czy Mentzenów to kryptogeje a ich zwolennicy trzepią pod ich zdjęcia.
Wstawaj, zesrałeś się. Znowu.
Więcej odwagi niż pizdy między nogami. To nie jest napad na sklep, a napad na twój dom, dzieci, żonę gdzie chuj wie co później zrobią
To są chwile, kiedy przestaje się myśleć a zaczyna działać. I cel jest jeden-ochrona przez eliminację.
Niestety bardzo dobrze wiem o czym mówię i na szczęście nie miałem wtedy dostępu do ostrej broni, tylko do gazówki.
nie pytasz o linka do insta?
no to masz, żebyś już nie musiał prosić...
@abc7sophie
spermiarstwo to chyba gorsza plaga niż debilizm.
Brakuje linku do OnlyFans
W Polsce nie trzeba lazić z bronią. Na razie przestępcy nie napadają na zwykłych ludzi z gnatami, więc nie jest Ci potrzebna.
Po co Ci 2kg żelastwa nosić, ani to przydatne, ani wygodne.
Póki co nie trzeba ale już obecny rząd się o to postara aby trzeba było. Znając życie jak zacznie się bajzel utrudnią uzyskanie broni ale ludzie nie mogli się obronić. Wiec ja wolę zrobić sobie już teraz.
Ale już niedługo, ja rozpocząłem proces pozwolenia na broń. I wam polecam to samo.
Fajnie, że zacząłeś. Przyda się jak dildos Twojej żonie
I co lewaki. Broń palna taka zła ?
Uratowała właśnie życie właścicielowi domu i jego rodzinie.
Jako całkowity anty lewak cieszę się że dostęp do broni w Polsce nie jest tak łatwy jak w stanach.
Dzięki temu takich sytuacji w Polsce to ile mamy? Kilka rocznie? U nich pewnie kilka dziennie w samym LA jak na filmie plus tysiące albo dziesiątki tysięcy ofiar rocznie z broni palnej. Temu akurat się udało, a ilu dziennie się nie udaje? Zjebów w Polsce też nie brakuje, po co ułatwiać im dostęp do broni. Kto normalny i chce to dostanie pozwolenie.
P.S Co to ma być: "mid city man" jak to w ogóle przetłumaczyć? Po co takie określenie? Oni już chyba nawet mową odmóżdżają tam ludzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów