📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kurwa, nie po to odpiąłem antenę od telewizora by oglądać tutaj TVP sport...
~Halman napisał/a:
kurwa, nie po to odpiąłem antenę od telewizora by oglądać tutaj TVP sport...
Jak chcesz ogladać sport to co Ci przeszkadza TVP Sport?
To nie jest sport. To są bydlęta gotowe się pozabijać pięściami, jeśli ktoś im nie przerwie.
kurwicycek napisał/a:
To nie jest sport. To są bydlęta gotowe się pozabijać pięściami, jeśli ktoś im nie przerwie.
Nie pij już tego sojowego latte, bo ci odpierdala.
Ronoaro napisał/a:
Nie pij już tego sojowego latte, bo ci odpie**ala.
Ktos tu sie jara silnymi chlopcami
Ronoaro napisał/a:
Nie pij już tego sojowego latte, bo ci odpierdala.
Takie pewnie też lubisz oglądać.
No super przeciwnik, młody, zdrowy, wyrzeźbiony, . Kto następny ? Emeryt z DPS-u ?
P.s. Mi by ten rumun najebał, ale kurwa skąd oni biorą tych kelnerów? Wstyd.
Gamonn1 napisał/a:
No super przeciwnik, młody, zdrowy, wyrzeźbiony, . Kto następny ? Emeryt z DPS-u ?
Z publiczności.
"42 lat" Podobno telewizja polska
Ronoaro napisał/a:
Nie pij już tego sojowego latte, bo ci odpie**ala.
Tak jak dziś w mieście idę chodnikiem a tam na ulicy słyszę "Oh jaki piękny dzień oh jaka piękna pogoda mh mh mh oh jak pięknie" a tam na ulicy pedał pedalaż na damce jedzie ulicą w kolorowej koszulce i podśpiewuje.
Ludzie, kurwa.
Mamy pandemię, ale pedalstwa.
kurwicycek napisał/a:
woytasw napisał/a:
Rozrywka dla troglodytów
0_rafiks_0 napisał/a:
Ktos tu sie jara silnymi chlopcami
Pizdy już wam zarosły? Wypełzły z piwnic cioty bojące się własnego cienia. Chłop który nie potrafi się bić jest pizdą nie facetem.
Ogólnie nie lubię przemocy praktykować, ale dla takich knockout'ów się ogląda ten sport
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów