📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Szybko, sprawnie i bez bólu ? ? ?
No kurwa nie sądzę . . . .
No kurwa nie sądzę . . . .
To może sprawdź zamiast gadać?
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
...o pisiont groszy!
Jak to było bez bólu to ja dziękuję bardzo, kręgosłup złamany jak przeżyła to będzie ”gadająca głowa „
Na koniec żywota postanowił spełnić jedno zw swoich marzeń i zaczął robić szpagat.
Angel,
gdybyś nie wyjebał Halmana na tydzień to byś nie musiał nadrabiać teraz własną pracą,
ale spoko, piwko jest
gdybyś nie wyjebał Halmana na tydzień to byś nie musiał nadrabiać teraz własną pracą,
ale spoko, piwko jest
Nie dość że koło przejechało praktycznie po dupie i będzie konać w męczarniach. To jeszcze zastanawia mnie ta znieczulica w tych krajach. Jedzie facet skuterem, widzi jak się człowiek rzuca pod ciężarówkę, ale jedzie dalej. Jak by to był chleb powszedni. Nie rozumiem co ci ludzie mają w głowach.
Nie dość że koło przejechało praktycznie po dupie i będzie konać w męczarniach. To jeszcze zastanawia mnie ta znieczulica w tych krajach. Jedzie facet skuterem, widzi jak się człowiek rzuca pod ciężarówkę, ale jedzie dalej. Jak by to był chleb powszedni. Nie rozumiem co ci ludzie mają w głowach.
A co miałby mu zrobić? Podjął decyzję, wlazł pod koła, jego sprawa. Po co mu przeszkadzać? Przyjadą służby sprzątną go do kontenera i po temacie.
Wystarczyło podłożyć sam arbuzik a dla identyfikacji dokumenty mieć w kieszeni
Wszystkiego trzeba w życiu spróbować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów