📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A typek w białych rekawiczkach (przypadek?) włączył jeszcze 6 bieg ! Chyba sie nie lubili
Pasztet wstępnie przygotowany 😏
Kurwa, a te cymbały zamiast wyłączyć mieszadło to jeszcze mu obrotów dojebali xD Co za piękny widok
Aaa to dlatego chiński tynk ma takie lekkie zabarwienie. Zagadka rozwiązana. Tradycje z budowy wielkiego muru zachowały się do dziś.
Tak się miesza zaprawę.
psotny_fiutek napisał/a:
A typek w białych rekawiczkach (przypadek?) włączył jeszcze 6 bieg ! Chyba sie nie lubili
No kurwa, pracujesz sobie spokojnie, a tu nagle cep cię obsypuje jakimś cementem czy innym gipsem, cały upierdolony jesteś, a ten se tańczy.
Każdy normalny by mu załączył wyższy bieg w mieszadle przy pierwszej okazji, chamowi
rafal560 napisał/a:
Kurwa, a te cymbały zamiast wyłączyć mieszadło to jeszcze mu obrotów dojebali xD Co za piękny widok
Dla tego wkręconego to akurat dobrze.
rafal560 napisał/a:
Raczej włączyli wsteczny , może chcieli go ,, odkręcić "
rafal560 napisał/a:
Raczej włączyli wsteczny , może chcieli go ,, odkręcić "
Bohater. Zginął w pracy. To jest równie zaszczytna śmierć, jak na froncie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów