Np. ja tak potrafię.
Każdy kto był we wojsku tak potrafi.
ja nie byłem w wojsku a potrafię.. żadna sztuka.
A panienka z filmiku ma zadanie nie zaliczone.
Brak przeładowania i strzału kontrolnego po złozeniu.
==============================================Będąc żołnierzem na froncie, gdzieś w błocie w okopach, Twoim jedynym wsparciem jest Twoja bron. Musi działać, żeby była przydatna. A czasem może przestać działać. Na kumpli nie patrz, bo ich raczej podczas ataku bardziej interesuje celne strzelanie i nie oberwanie kuli w łeb, a nie pomoc Tobie. Wtedy przydałoby się ja szybko rozebrać, przeczyścić, złożyć z powrotem i przestać być bezbronną ofiarą, prawda?
Co Ty pierdolisz.... Rozbierać broń w okopie i w błocie pod ostrzałem... I co Ty chcesz w niej w tym momencie czyścić..?
ja nie byłem w wojsku a potrafię.. żadna sztuka.
A panienka z filmiku ma zadanie nie zaliczone.
Brak przeładowania i strzału kontrolnego po złozeniu.
Panie kolego już nie musi przeładować bo to już się samoczynnie zrobiło, a strzał wykonała 00:42
W mojej jednostce standardem było rozkładanie i składanie kałacha na czas ze związanymi oczami, czasy pomiędzy 5-15 sekund (JW 2423).
W Żaganiu byłem z Zecie " Żagań las wita was "
W mojej jednostce standardem było rozkładanie i składanie kałacha na czas ze związanymi oczami, czasy pomiędzy 5-15 sekund (JW 2423).
W Żaganiu byłem z Zecie " Żagań las wita was "
Żagań Las 03/04