📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żaden, w tym Ty
Jak będzie się tak szybko rozbierać i ubierać zatrudnię ją jako swoją sekretarkę tak to zbędne umiejętności
Zawsze na początku wcielenia w Polsce do znudzenia jest klepane rozkładanie i składanie broni na czas. Każdy dochodzi w tym do perfekcji. Na Berylu zdarzały się i mi wyniki 7s w rozkładaniu. To zaciera się z czasem, jeżeli nie jest klepane dzień w dzień, aczkolwiek nawet po dłuższej przerwie człowiek sprawnie to wykona.
Teraz trenuje na UKM-ie. Tutaj jest ciekawiej
Teraz trenuje na UKM-ie. Tutaj jest ciekawiej
To teraz wsadzić ją za kółko i niech zaparkuje tyłem, zobaczymy czy taka zdolna
było by piwko gdyby załadowała i strzeliła , bo czy nie wybuchnie w ręce? ta sprężyna ...
Rozbieranie broni na czas. Wow. Najbardziej przydatna umiejętność przy obsłudze broni. Wow.
-Ernest Hemingway
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów