tak samo jak układanie kostki Rubika na czas ... fajnie , tylko po co ?
...i tak samo jak przeglądanie Sadistica- fajne, ale po co?!
Forrest Gump tak umie
Ty kurwa jesteś wstrzymany umysłowo- godzinę i piętnaście minut przed twoim nędznym komentarzem wrzuciłem fragment filmu...
Tak się tylko zastanawiam...Po co???
Rozbieranie broni na czas. Wow. Najbardziej przydatna umiejętność przy obsłudze broni. Wow.
tak samo jak układanie kostki Rubika na czas ... fajnie , tylko po co ?
Będąc żołnierzem na froncie, gdzieś w błocie w okopach, Twoim jedynym wsparciem jest Twoja bron. Musi działać, żeby była przydatna. A czasem może przestać działać. Na kumpli nie patrz, bo ich raczej podczas ataku bardziej interesuje celne strzelanie i nie oberwanie kuli w łeb, a nie pomoc Tobie. Wtedy przydałoby się ja szybko rozebrać, przeczyścić, złożyć z powrotem i przestać być bezbronną ofiarą, prawda?
Po wielu latach wróciłem do strzelania z kałacha, bo kumpel se kupił, strzelnica za 40 - 60 zł, a za 1 pocisk mu płacę 1,2 - 1,5 PLN. Za 60 - 100 zł super zabawa ponad godzinę No i ta kula ognia na końcu lufy
W ramach nudy robilismy se wewnetrzne zawody - miałem poniżej 40 sekund, ale przyznaję - nie miałem odkręcanego tłumika (?) na lufie.I miałem prostą sprężynę zwrotną. Nie męczyłem się, jak ta dziewczyna. Nie pamiętam, czy wyciągaliśmy i wkładalismy wycior, ale po kilku rozkładaniach i składaniach robiło się to automatycznie oraz szybko, a wcale nie bylismy przez to bardziej Rambo.
Po wielu latach wróciłem do strzelania z kałacha, bo kumpel se kupił, strzelnica za 40 - 60 zł, a za 1 pocisk mu płacę 1,2 - 1,5 PLN. Za 60 - 100 zł super zabawa ponad godzinę No i ta kula ognia na końcu lufy
1,2-1,5 pln to chuj ale weź to potem czyść po tym chińskim gównie z woreczka na zdjęciu:-) znaczy kolega milusi
W ramach nudy robilismy se wewnetrzne zawody - miałem poniżej 40 sekund, ale przyznaję - nie miałem odkręcanego tłumika (?) na lufie.I miałem prostą sprężynę zwrotną. Nie męczyłem się, jak ta dziewczyna. Nie pamiętam, czy wyciągaliśmy i wkładalismy wycior, ale po kilku rozkładaniach i składaniach robiło się to automatycznie oraz szybko, a wcale nie bylismy przez to bardziej Rambo.
co ja tam wiem jestem nobem ale to nie tłumiczek... taki o... kompensator cobyś serią w niebo w sumie nie pociągnął, bo mało to efektywne. Poza tym co ja tam wiem noobem jestem ale ostatnie podobne (nie chińskie) konstrukcje miały nawet numerki 1957 i strzelało się z uwzględnieniem jakże super wcale nie wyślizganego gwintu jakby w lewo bardziej.. coś jakby za róg chciał człowiek strzelić. Tak w ogóle co ja tam wiem noobem jestem ale beryle 5,56 o ile pamiętam a stary jestem i co ja tam wiem to w -30 po zamoczeniu i oblodzeniu dało się nawet afghana ustrzelić tzn. Coś tam coś. Idę STOND
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów