📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jprld! Znowu ci ukraince w Katowicach?
power < speed < timing. ABC z treningów. Ale gorylice powinna gonic i jej doskoczyc jeszcze do ryja. Najebać tak, żeby bała się zemścić złota zasada
Słaba technika grubej, nie wykorzystała masy. No ale piwko z wiadomego powodu.
Roskosmos napisał/a:
Cycek jest fajnie jest, ale czarnuszka ewidentnie kontrolowała sytuejszyn
co Ty pierdolisz, na początku może tak ale później jak jej tlenu zabrakło to zrezygnowała. Chuda wytrwała najgorsze a dalej by jej najebała.
Co za czasy. Może i jestem ślepy, ale dopiero przy staniku się zorientowałem, że to dziewczyny.
Biały człowiek nie powinien dotykać czarnego śmiecia
Roskosmos napisał/a:
Cycek jest fajnie jest, ale czarnuszka ewidentnie kontrolowała sytuejszyn
Tam się aż prosiło o ciosy kolanem w niektórych momentach...
Jeszcze z 10 minut i czarna maciora nie byłaby w stanie się ruszyć. Jasna by ją oklepała bez problemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów