📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To teraz Seba posymuluje dwa tygodnie w szpitalu i Janusz z Audi pójdzie do paki albo będzie mu wypłacał odszkodowanie za spowodowanie ciężkiego urazu...
pobicie kulą ortopedyczną chyba można wybaczyć... Miejmy nadzieję że sędzia będzie miał dobry humor.
Da radę to chyba pod działanie w afekcie podpiąć, nie będzie siedział:p
Smolarnia, mała miejscowość w opolskim. Swojego czasu była tam impreza - co tam jest za dzicz to masakra. Dodam, że jeszcze kilka lat temu w tej miejscowości przed domami stały ławki, przejeżdżał ktoś obcy autem/rowerem to się tubylcy tak patrzyli, że prawie karki by sobie poskręcali. Generalnie kto kojarzy tamte okolice to doskonale wie, że tam jest dziki zachód. Ciekawe czy jest na sodolu jakaś osoba, która miała okazję być w tej mordowni:D
W dawnych czasach często jeździłem z Górnego na Dolny Śląsk i to jeszcze starą trasą Gliwice-Opole-Brzeg. Jedyne co pamiętam, to domki jak za niedaleką zachodnią granicą i stojące hordami po ogródkach krasnale.
Swoją drogą - czy tam nadal są pod Strzelcami resztki tej autostrady budowanej za Hitlera jeszcze przed wojną?
Swoją drogą - czy tam nadal są pod Strzelcami resztki tej autostrady budowanej za Hitlera jeszcze przed wojną?
nie dziwie sie. moze dwa miesiace temu gosc z naprzeciwka wyprzedal na trzeciego i tylko to ze akurat skręcałem i byłem wychamowany pozwoliło mu nie wjebac sie we mnie, i tez jak doszlo do mnie co sie prawie stało to sie zastanawialem czy nie zawrócic, pojechac za nim i mu dojebac
Pomijając kwestie sądowe czasami sprawcom należy się wpierdol za spowodowanie wypadku, za głupotę.
Wpierdol pajacowi zadziałał z pewnością lepiej niż mandat i 6 pkt.
Eee t0karev zwany Paszą ?
darex99
Chłopie wiem co mówisz mam tam rodzinę
Chłopie wiem co mówisz mam tam rodzinę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów