📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a co tam puki młoda niech korzysta ale naturalne były by leprze
tambus1111 napisał/a:
a co tam puki młoda niech korzysta ale naturalne były by leprze
U ciebie już chyba za późno na naukę ortografii
To chyba lepsze niż puszczanie się na całym osiedlu jak polskie karny...
jebane kfejkowe materialy
Po chuj mieć taki arsenał wielki? Pewnie i tak używa tylko dwóch, a hajs wydany.
Ku.... Unia Europejska zajmuję się określaniem prawidłowej wielkości ogórków, określaniem właściwej krzywizny banana i czy pomidor to owoc czy jednak warzywo,
a nie potrafią się wziąć za atestowanie dopuszczalnych wielkości dildosów.
Potem produkują taki w skali 1:1 z prąciem osła i jak ja się pytam mam z tym konkurować z moim mikrokutasem.
JAK?!
Potem jak dochodzi co do czego...
Ściągasz gacie, wykładasz sprzęt a ona się śmieje że ma 2x większego przyjaciela na baterie, a jakby tego było mało ona ma dopiero 13 lat!
a nie potrafią się wziąć za atestowanie dopuszczalnych wielkości dildosów.
Potem produkują taki w skali 1:1 z prąciem osła i jak ja się pytam mam z tym konkurować z moim mikrokutasem.
JAK?!
Potem jak dochodzi co do czego...
Ściągasz gacie, wykładasz sprzęt a ona się śmieje że ma 2x większego przyjaciela na baterie, a jakby tego było mało ona ma dopiero 13 lat!
Jak by to była moja luba nawtykał bym jej
Zbyt odmienni więc niebezpieczni.!!
@wilkoala jak zakażą produkcji giga dildosów to znajdą się takie co z braku laku użyją ogórka albo cukini, więc z tym nie wygrasz. Myślę, że to one sobie robią krzywdę jak przyzwyczają się do takich rozmiarów, których żaden człowiek im nie zapewni. Z drugiej strony jednak jak babka dochodzi tylko od takich rozmiarów i dopiero wtedy czuje przyjemność to co ma zrobić? Pobawi się chociaż parę lat ze sztucznymi zanim rozciągnie się do rozmiarów wanny i tyle.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów