📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem jak was ale mnie ten koleś wkurwia
A tak nawiasem to jaki jest sens przedstawiania polski w najgorszym świetle, i to jeszcze w głównych mediach? O.o
Tomasz to też nie jest polskie imię, ale mniejsza
Tomasz to też nie jest polskie imię, ale mniejsza
ja pierdole, wyrobił się ten mungoł jak gówno w betoniarce, czemu to jest na głównej się pytam ?
btw.
0:54 cycuszki
btw.
0:54 cycuszki
Mam pytanie jak sie nazywa nuta od 1:49 do konca ??
khalifa napisał/a:
Zna ktoś tytuł utworu z końcówki?? Z góry thx za podanie.
dirybarbie napisał/a:
kurwa jak ja nie lubie tego dalna
A mi się podoba cała seria, chociaż szymona i innego gówna nie lubię, bo zazwyczaj jest czerstwe jak chleb z biedronki.
dzięki za wrzucenie bo nie mam telewizora i nie działa mi you tube!
najpierw musisz sobie załatwić jakąś wyszukiwarkę w internecie to takie urządzenie magiczne, może być google ale nie kupuj pirata bo cie namierzy samochód google maps i masz karę 500€ potem jak już ci się uda to urządzenie uruchomić to postaraj się ze słuchu wpisać - i'm passenger lub coś zbliżonego - tylko się nie wystrasz bo google może dać kilka podpowiedzi co to może być za piosenka, ja się boję szukać bo się boję samochodu google maps, ale trzymam kciuki za poszukiwania, napisz potem jak ci poszło, pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem.
ps: kiedyś też byłem debilem, teraz jestem leniwym trollem
dirybarbie napisał/a:
najpierw musisz sobie załatwić jakąś wyszukiwarkę w internecie to takie urządzenie magiczne, może być google ale nie kupuj pirata bo cie namierzy samochód google maps i masz karę 500€ potem jak już ci się uda to urządzenie uruchomić to postaraj się ze słuchu wpisać - i'm passenger lub coś zbliżonego - tylko się nie wystrasz bo google może dać kilka podpowiedzi co to może być za piosenka, ja się boję szukać bo się boję samochodu google maps, ale trzymam kciuki za poszukiwania, napisz potem jak ci poszło, pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem.
ps: kiedyś też byłem debilem, teraz jestem leniwym trollem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów