📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może nie umie nawinąć kabla ale istnieje duża szansa, że zajebiście Ciągnie pałe albo jest zajebista w sypialni kabel nawinąć możesz sam.....
I one chcą równouprawnienia.. ja pier*ole.. Zmywak to max co może z niej być
Gdzie ten szympans? Na początku pomyślałem że przyjdzie zajebać auto, lub przynajmniej ten przedłużacz.
Drummer90 napisał/a:
I one chcą równouprawnienia.. ja pier*ole.. Zmywak to max co może z niej być
że tak powiem, chuja się znasz, bo warunki ma...
Prawidłowa postawa ciała – taki układ poszczególnych odcinków ciała niedotkniętych zmianami, który zapewnia optymalne zrównoważenie i stabilność ciała, wymaga minimalnego wysiłku mięśniowego, zapewnia dużą wydolność statyczno-dynamiczną oraz stwarza warunki właściwego ułożenia i działania narządów wewnętrznych.
wróżę świetlaną przyszłość
Uuuu hu hu, mocny materiał. Na harda z tym
Już widzę oczami wyobraźni, gdy urodzi dziecko, to będzie wybitną MADką.
bixenonx napisał/a:
może nie umie nawinąć kabla ale istnieje duża szansa, że zajebiście Ciągnie pałe albo jest zajebista w sypialni kabel nawinąć możesz sam.....
Widać, że ciągnąć nie potrafi. Za to gibka, chuda i zwinna, odpowiednie zastosowanie się znajdzie
Pierdolicie, to najchujowszy z przedłużaczy.
Ciągle te zwitki luzują się z spadają z bębna ale co rurkowcy mają wiedzieć na ten temat....
Ciągle te zwitki luzują się z spadają z bębna ale co rurkowcy mają wiedzieć na ten temat....
to nie szympans a jakaś narośl na waginie
Przecież to zwykła zmywarka bez opcji zwijania kabla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów