18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
emildraz 2015-12-18, 23:20 3
Biedna Małpka
Zgłoś
13Warui 2015-12-18, 23:31 156
Nie no, kurwa, tytuł pierwsza klasa! Piwo leci!
Zgłoś
KubsonMon 2015-12-19, 0:47
Załaduje mi się to dzisiaj?!
Zgłoś
emdoka3 2015-12-19, 3:08
Też mi kurwa sensacja,toż toż to zwykłe przeciąganie liny.Normalność broni się przed naciskiem popierdolonej nowacji z zachodniego frontu...
Zgłoś
BigBadWolfSS 2015-12-19, 3:19 5
Kurwa jebnąłeś tytułem jak Kennedy kochanką.

Take your dying with some seriousness, however. Laughing on the way to your execution is not generally understood by less advanced lifeforms, and they'll call you crazy.
Zgłoś
maczkinson 2015-12-19, 3:38
Wiadomo piątek, ze znajomymi z pracy pilismy.,. whocdze na sadfistica i kurtwa widze to tale kurwa jazda o ja pizgam
Zgłoś
m................0 2015-12-19, 5:08 1
No cóż, stara wstawka pewnie usunięta więc ktoś na nowo się obłowi.
Zgłoś
krzywycfx 2015-12-19, 5:20
za samą nazwę tematu już leci piwo
Zgłoś
SpeedyG 2015-12-19, 5:45 14
Proszę nie obrażać małpy, wyzywając ją od afroamerykanów!!!! Bo zgłoszę was do otwartej/
Zgłoś
a................n 2015-12-19, 8:06
jako ekspert językoznawca poprawiam autora, afroskośnookiżyd torebki nie położył żeby nikt nie zajebał
Zgłoś
zvarownik 2015-12-19, 8:11 1
Pierwszy raz widzę, żeby czarnemu się cokolwiek udało.
Zgłoś
Magistic 2015-12-19, 9:30
usmiałem sie z tytułu
Zgłoś
Misiek_KRK 2015-12-19, 10:56
Pierwszy afroczarny który pomógł białemu
Zgłoś
eruaknem 2015-12-19, 11:21
On go porwał!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów