Oraz biały książę, ale nie do końca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Oraz biały książę, ale nie do końca
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tego białego kolegi w tym filmie akurat się nie spodziewałem, natomiast faktem jest ze z należytym szacunkiem potraktował rozemocjonowane szympansice
Biały kolegą się bał że się czym zarazi od samic szympans, ja się chłopu nie dziwię
"Oraz biały książę, ale nie do końca"
Zgadza się. Wszystko było pięknie, ale nagle przestał przywoływać mały do porządku.
Całe szczęście, że na koniec znowu zachowywał się jak człowiek i lał to bydło.
#małpy
Zgadza się. Wszystko było pięknie, ale nagle przestał przywoływać mały do porządku.
Całe szczęście, że na koniec znowu zachowywał się jak człowiek i lał to bydło.
#małpy
Ubolewam, że nie udało mu się trafić tej czarnej szkapy… materiał zyskałby na wartości.
Wiecie co, na pewno gość nie poszedł do jakiegoś parku rozrywki by napierdalać się z kobietami [wiem, wiem, piszę ogólnie], a tutaj taka sytuacja. Dookoła stoi w chuj innych gości i nie reagują, jebane chuje. Przyznam, że nie żyję w USA i nie wiem jak to jest, pewnie mają z tyłu głowy, że zaraz 14 dindu się przyłączy i jemu będą skakać po głowie aż mu rozjebią łeb na miazgę. Ale gość zachował się przyzwoicie, może nie w 100% bohatersko bo no nie wiedział do końca co robić, ale zachował się przyzwoicie co w dzisiejszych czasach i tak jest jak widać ogromną rzadkością. A ta mała kurewka, która chciała skakać po głowie tej kobiety, naprawdę jeszcze w życiu dostanie za swoje, jestem przekonany, że raz przykozaczy i nie trafi na jakiegoś rozsądnego gościa tylko akurat jakiś Tyron będzie szedł ulicą i tak ją pierdolnie, że do końca życia będzie miała tiki nerwowe.
Należą się brawa dla majstra. Jest pewien niedosyt, ale też rozumiem. Strzelisz małpę, zabijesz, a świry z Greenpeace załatwią Ci lata w pace za ubicie samicy pawiana
Gość reagował tylko gdy szympansice ponosił zew natury, szacunek
Policeman napisał/a:
Wiecie co, na pewno gość nie poszedł do jakiegoś parku rozrywki by napierdalać się z kobietami (...)
Dałbym Ci dwa piwa, jakby się dało. Mądrze piszesz.
Zero honoru, zawsze atakują stadem pojedynczych ludzi. Skoro panie mają jakiś problem to niech go sobie wyjaśniają ale to nie o to chodzi. Chodzi o to żeby dojechać białego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów