📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O, nie dość, że mnie to wkurwia w tv, na yt, to jeszcze na sadolu. Dzięki !
@up to zwykła reklama jest, ale niby tak nie razi
filipsoda napisał/a:
O, nie dość, że mnie to wkurwia w tv, na yt, to jeszcze na sadolu. Dzięki !
A jest to jakiś problem, żeby po prostu nie włączać tylko przejść do następnego tematu?
Ta głupia w szarym jest tak wkurwiająca szczególnie w 1:18.
Tak samo ten kurwa chomik ubrany na beżowo w tej kurwa księgarni czy coś.
Tak samo ten kurwa chomik ubrany na beżowo w tej kurwa księgarni czy coś.
Ja pierdole widać jaki ten polski "szoł biznes" jest tandetny... Czy ten koleś nie jest czasem jednym z przydupasów Majeskiego w jego programie? kto to kurwa jest w ogóle -.-
era ma najgłupsze reklamy z wszystkich sieci komórkowych!
nienawidzę ich za te pojebane reklamy
nienawidzę ich za te pojebane reklamy
i właśnie przez takie reklamy t-mobile traci klientów...
Sarkos napisał/a:
T-Mobile traci klientów przez chujowe ceny, chujową obsługę i chujowe podejście do klienta. Reklamy tylko wspomagają efekt.
I przez to, ze to szwaby.
co się zrobiło z tym sadistic'iem w ogóle, kiedyś ten portal znaczył coś więcej zanim nie przyszły gimbusy i zaczęły filmiki z różowymi misiami wklejać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów