18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JDRK 2010-01-12, 23:17
a ja jestem zaskoczony pozytywnie filmikiem i pozytywnie komentarzami:)

Ani jeden sadysta nie narzekał, że brakuje w tym filmiku wypadków i że na hardzie nic się nie znajdzie:P
Zgłoś
P................t 2010-01-12, 23:19
Szkoda tylko, że nie pożyje zbyt długo. Skrzynia raczej nie wyrobi
Zgłoś
borisklinga 2010-01-12, 23:26
jak ja KOCHAM czytać te fachowe opinie pseudo znawców wszelkiej masci samochodów i motocykli
Zgłoś
G................a 2010-01-13, 0:58
w GT-R pada tylny most przy wylaczniu wszystkich "wspomagaczy" po czym ubezpieczenie tego nie pokrywa
Zgłoś
luki24 2010-01-13, 13:04
hedd napisał/a:

To w Rosji mają autostrady?!

Więcej niż w Polsce.
Zgłoś
Stachu Wichura 2010-01-13, 13:38
more youtube.com/user/DragTimesInfo
szacunek dla nich, możemy się przy nich skryć
Zgłoś
kicsi 2010-01-13, 15:39
Czasy jakie osiaga ten samochod mozna zobaczyc na youtube, generalnie filmik juz troche ma a na youtube jest ich jeszcze pare jak sciga sie z innymi samochodami.
Ogolnie ja jestem zakochany w Nissanie Skyline GT-R R34 gdy wyszedl R35 cieszylem sie ze to nie kolejny Skyline, bo nie zasluguje na to miano, ale wkoncu przekonalem sie i do niego.
Zgłoś
hedd 2010-01-13, 21:38
luki24 napisał/a:

hedd napisał/a:
To w Rosji mają autostrady?!
Więcej niż w Polsce.

To w Polsce mamy autostrady?!
Zgłoś
deejay89 2010-01-13, 23:17
siwy_oscar napisał/a:

to auto ma ponad 700KM w standardzie.... tak dla jasności zęby ktoś się nie podniecał a hayabusa seria.... trakcja i opory są nie do porównania

HAHAHAHA 700km? chyba cie strzszy, fabryczna wersja ma pod maska V6 3,8L BI-Turbo czyli 480km
Zgłoś
mcmt 2010-03-03, 10:17
Albo mi sie wydaje, albo za kazdym startem widze krople deszczu. Jesli jest sliska nawierzchnia, to motor nie bedzie mial wiele do powiedzenia. Z drugiej strony nie slychac specjalnie ze kola sie slizgaja.
Samochod, ktory startuje jak hayabusa to juz jest masakra
Jesli 0-100 bedzie mial podobnie, to na bank przy 250-280 motor zostanie w tyle.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem