📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobry widok, dobra muzyka Tylko kuźwa nikt nie zginął, nikomu nie urwało chuja, zero wypadków...
jak by się ktoś pytał w tle leci The Eagles - Hotel California
Ale musiały ją korzonki napierdalać po takiej przejażdżce...
mhmmm jakiś ekspert wyjaśni czemu jej to podwiewa? skoro jedzie pod powietrze to dlaczego nakurwia jakby od pleców?
Albo w dupie jak gość jechał z żonką
dupy w stringach nigdy nie widzieliscie? wasze dziewczyny chodza nosza tylko gacie po tacie? wspolczuje wam. (w sumie to nie wspolczuje, no ale lacze sie w bolu.)
Hehe, se popatrzcie, tyle waszego i tak to ten gość na motorze porucha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów