📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Mój Panie! - do obsługi tego urządzenia potrzebnych jest kilku wyszkolonych inżynierów!"...
Do gaszenia urządzeń elektrycznych lepsza byłaby gaśnica proszkowa, np. supdroz.com.pl/gasnica_pd6ga.html Producent podaje, że można nią gasić urządzenia pod napięciem do 400 kV
Skuteczniejsze jednak i bezinwazyjne (dla elementów gaszonych) są gaśnice halonowe, jednak szkodliwe dla zdrowia i środowiska, przez co zostały w użyciu tylko w niektórych zastosowaniach (urządzenia gaśnicze w samolotach, serwerowniach).
Skuteczniejsze jednak i bezinwazyjne (dla elementów gaszonych) są gaśnice halonowe, jednak szkodliwe dla zdrowia i środowiska, przez co zostały w użyciu tylko w niektórych zastosowaniach (urządzenia gaśnicze w samolotach, serwerowniach).
Anonimowyja napisał/a:
Do gaszenia urządzeń elektrycznych lepsza byłaby gaśnica proszkowa, np. supdroz.com.pl/gasnica_pd6ga.html Producent podaje, że można nią gasić urządzenia pod napięciem do 400 kV
Ale wiesz, że jesteś na sadistic.pl ????
Facet powinien się cieszyć, że żyje po pierwszej próbie, a on chciał drugi raz dogaszać
Essent napisał/a:
Ale wiesz, że jesteś na sadistic.pl ????
Ale wiesz, że na sadistic, też są tematy na których możesz się dowiedzieć ciekawych rzeczy? Masz dział Dokumentalne oraz "śmietnik" na forum w którym każdy pisze o czym chce. Sadistic to nie tylko Główna, poczekalnia i erotyka w Hard. Polecam się zainteresować na czym wjebałeś ponad 2 tys postów
Gaśnica do wzniecania pożarów.
Do gaszenia pożarów instalacji el. nawet WN można też używać "wody" (w skrócie).
Do gaszenia instalacji elektrycznych gaśnice Co2 są zapisane w normach i są faktycznie bezpieczne dla gaszącego. W ostateczności można użyć gaśnicy śniegowej. Nigdy przenigdy pianowej lub wodnej jeśli wam życie miłe
Edit: miałem na myśli śniegową a nie pianową ofc..
Kurwa proszkową a nie pianową/śniegową ....
Edit: miałem na myśli śniegową a nie pianową ofc..
Kurwa proszkową a nie pianową/śniegową ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów