📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeden taśmociąg do przodu, drugi do tyłu, a on chciał prześlizgnąć się z jednego na drugi. Poziom inteligencji niemal dorównuje fanom LGBT.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Poziom inteligencji niemal dorównuje fanom LGBT.
ale wiesz że ani trochę nie przesadziłeś?
A ja czuję lekki niedosyt. Miałem nadzieję że się zmieści cały między taśmami. Musi próbować dalej.
Zaspokoiłem swoją ciekawość skąd skośnookich tak dużo, u nich robią ich taśmowo
Wyłączanie taśmociągu nie było przewidziane w projekcie, wersje z wyłącznikiem produkowane są tylko na Europe i USA. Tu są Chiny tu się pracuje...
Chuj tam nogi, butów szkoda.
12 groszy
odszkodowania.
którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego.
odszkodowania.
Za to tysiąckroć przewyższa poziom "umysłowy" prawactwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów