📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niby po czesku, a rozumiem.
Hacerking napisał/a:
Zajebista reklama, szkoda, że u nas takich nie robię
u czechów to kurwa robisz a nas nie? Skoro żałujesz, ze nie robisz to bierz się do roboty i zrób taką
@boon3pol
Dzięki za zwrócenie uwagi na literówkę, ale za późno przeczytałem Twego posta i nie mogę edytować :/
Dzięki za zwrócenie uwagi na literówkę, ale za późno przeczytałem Twego posta i nie mogę edytować :/
pkh napisał/a:
Niby czeska reklama a u nas też możnaby puścić w tv
A co Ty, Tusk jesteś aby decydować co w telewizji ma być wyemitowane?
niby co takiego jest zajebistego w tej reklamie ? że jest zagraniczna ?
Linekk napisał/a:
A co Ty, Tusk jesteś aby decydować co w telewizji ma być wyemitowane?
To była sugestia, a Ty się jak zwykle przypierdolisz
Hacerking napisał/a:
@boon3pol
nie przejmuj się, Czeska reklama to i Czeski błąd
boon3pol napisał/a:
u czechów to kurwa robisz a nas nie? Skoro żałujesz, ze nie robisz to bierz się do roboty i zrób taką
Pierdolnąłem, boski komentarz, masz piwo
Btw, wysiadłem przy "gryź tablety"
Leothyr napisał/a:
Pierdolnąłem, boski komentarz, masz piwo
Btw, wysiadłem przy "gryź tablety"
Z czego wysiadłeś?
Uwielbiam język czeski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów