📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W aucie by mi się przydało
Modliszka napisał/a:
W aucie by mi się przydało
No problemo.
Kupujesz taką ramkę na rejestrację, co możesz ze środka za pomocą przycisku spuścić sobie żaluzje na rejestracje, tylko musisz coś zrobić z nalepką za szybą. Jakaś ulotka, czy jesienią liście przykleić, tylko, że po użyciu wycieraczek wiadomo co się stanie...
proszę bardzo
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090827/AUTO/407953903
sam bym się nad zastanowił czy sobie nie założyć.
zasłoń tablicę zostaw nalepkę odsłoniętą, bujnij strucla przy fotoradarku a się przekonasz... znam takich inteligentów którzy myśleli, że kozaki z nich... mina przy odbieraniu poczty z kilkunastoma zdjęciami bezcenna
Desecrator,
Dziękuję
Romperek,
Moją ??
grauper,
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie
Dziękuję
Romperek,
Moją ??
grauper,
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie
Bo np. w Żywcu jest fotoradar który robi zdjęcia od tylca, taki cfaniaczek.
W Polsce bezmyślnie rozstawia się znaki z ograniczeniami do przesady zaniżając prędkość. Drogi szybkiego ruchu a co chwile bez uzasadnienia 70 i weź tu bez potrzeby zwalniaj jak niema powodu innego niż fakt, że znak tak nakazuje.
Albo co jest bezpieczniejsze w manewrze wyprzedzania... przekroczyć na chwile prędkość i szybko manewr zakończyć, czy uparcie trzymać się przepisów i jechać pasem na czołówkę dłużej.
Mógłbym się trzymać przepisów gdyby, jakoś racjonalniej dobierali te prędkości.
Miasto spokojnie by szło dać 70 ograniczenie, bo do tej pory zawsze tyle jadę i na mój gust to dość bezpieczna prędkość jeśli przed pasami czy światłami się w miarę wcześnie już hamuje.
Taka nietypowa droga jak przez las gdzie jest 90, spokojnie by mogło być 120 bo to nie jest jakaś zawrotna prędkość tylko taka przeciętna.
Droga szybkiego ruchu, gdyby nie te przebudowy to Ja nie widzę przeszkód aby ograniczenie wynosiło co najmniej 140, a tu kurwa mamy na autostradach ograniczenie do 130 -_-' Ja pierdole przecież to nie są wielkie prędkości.
Bo np. w Żywcu jest fotoradar który robi zdjęcia od tylca, taki cfaniaczek.
W Polsce bezmyślnie rozstawia się znaki z ograniczeniami do przesady zaniżając prędkość. Drogi szybkiego ruchu a co chwile bez uzasadnienia 70 i weź tu bez potrzeby zwalniaj jak niema powodu innego niż fakt, że znak tak nakazuje.
Albo co jest bezpieczniejsze w manewrze wyprzedzania... przekroczyć na chwile prędkość i szybko manewr zakończyć, czy uparcie trzymać się przepisów i jechać pasem na czołówkę dłużej.
Mógłbym się trzymać przepisów gdyby, jakoś racjonalniej dobierali te prędkości.
Miasto spokojnie by szło dać 70 ograniczenie, bo do tej pory zawsze tyle jadę i na mój gust to dość bezpieczna prędkość jeśli przed pasami czy światłami się w miarę wcześnie już hamuje.
Taka nietypowa droga jak przez las gdzie jest 90, spokojnie by mogło być 120 bo to nie jest jakaś zawrotna prędkość tylko taka przeciętna.
Droga szybkiego ruchu, gdyby nie te przebudowy to Ja nie widzę przeszkód aby ograniczenie wynosiło co najmniej 140, a tu kurwa mamy na autostradach ograniczenie do 130 -_-' Ja pierdole przecież to nie są wielkie prędkości.
Desecrator napisał/a:
W Polsce bezmyślnie rozstawia się znaki z ograniczeniami do przesady zaniżając prędkość.
Najlepsze są ograniczenia zostawione przez drogowców... A policja zaciera rączki.
daje piwko dobry pozyteczny wynalazek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów