Pięciokrotny mistrz i wicemistrz świata w zawodach Enduro cross i innych najtrudniejszych zawodów na świecie.Niestety w Polsce mało osób wie,że mamy tak utalentowanego Polaka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu oni (ci wszyscy miszczowie) muszą nosić takie chujowe czapki i pedalskie fryzury.
Mało osób wie, ale za to dużo osób zna skład reprezentacji w PN i podziwia ich kunszt, płacąc krocie w podatkach, żeby im się dobrze żyło! <mój kraj taki piękny! :*>
Za co Kniejas dostał ostrzeżenie, do chuja wafla?
Debal napisał/a:
i innych najtrudniejszych zawodów na świecie.
Znaczy jakich, bo dla różnych ludzie różne rzeczy są łatwe lub trudne.
Debal napisał/a:
Niestety w Polsce mało osób wie,że mamy tak utalentowanego Polaka.
Musiałeś z tym patosem zajebać. Nie każdy się interesuje sportami motorowymi. Może i mamy np jakiegoś światowego mistrza w bierki i ja nie znam jego nazwiska, bo się tą dziedziną poprostu nie interesuje. Nie potrafisz zrozumieć?
15 grudnia 2013 w Łódzkiej Atlas Arenie odbędą się Mistrzostwa Świata w SE, tak więc będzie można podziwiać Tadka na żywo!
Oczywiście, że piwo dla Tedda Ale nie tylko dla niego. Mamy wielu utalentowanych Polaków i w enduro i w trialu. Boguś Sięk, Rafał Luberda - im też należy się duży szacun za to, co robią. Obaj mają na swoim koncie całą masę tytułów Mistrza. A ten ostatni przyczynia się do tego, żeby wyszkolić odpowiednio kolejne pokolenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów