Pięciokrotny mistrz i wicemistrz świata w zawodach Enduro cross i innych najtrudniejszych zawodów na świecie.Niestety w Polsce mało osób wie,że mamy tak utalentowanego Polaka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Za Cross zawsze piwko!!
Piwo! Nie ma dubstepu.
Mało kto wie? O Teddym? Wszystkich dookoła uświadamiam.
"Patrz, mama. Ten pierwszy to Polak. Właśnie ma okrążenie przewagi nad lamusem z drugiego miejsca. Wygra już piąty raz z rzędu."
Jestem dumny z ludzi takich jak on. Szkoda tylko, że w naszym kraju nie dostał złotówki na rozwój, a KTM robi pod niego motocykle...
"Patrz, mama. Ten pierwszy to Polak. Właśnie ma okrążenie przewagi nad lamusem z drugiego miejsca. Wygra już piąty raz z rzędu."
Jestem dumny z ludzi takich jak on. Szkoda tylko, że w naszym kraju nie dostał złotówki na rozwój, a KTM robi pod niego motocykle...
Bo zamiast Takich zawodów wolą w telepatorze puszczać Naszą kijowatą polską reprezentację w piłce kopanej ...
A ja nie jestem dumny z elitarnych sportów, olbrzymich nakładów przez tatusia, żeby być kurwa tam kimś w czymś. Jak mi to powiewa i jak reszta narodu mam to głęboko w dupie.
@up
Olbrzymie nakłady nie zawsze wystarczą. Trzeba mieć talent, który można rozwinąć dzięki tym nakładom właśnie.
Olbrzymie nakłady nie zawsze wystarczą. Trzeba mieć talent, który można rozwinąć dzięki tym nakładom właśnie.
''nie dostał złotówki na rozwój'' Szkoda tylko że jego ojciec ma sieć hoteli w Krakowie a sam Teddy miał hajsu jak lodu od ojca i dlatego tak daleko zaszedł. Fakt talent ma, ale to zielone wyniosły go tam gdzie jest teraz.
Tadek jest z mojego miasta ,chcialem juz dawno cos o nim dodac bo to naprawde jest utalentowany chlopak
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Za Błażusiaka zawsze PIWO! Szkoda, że mało ludzi o nim słyszy i że taka kasa idzie na patałachów biegających za skórą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów