📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To już chyba jakaś zasada, że wypalone gwiazdy próbują się ratować youtubem. Bardziej to traktuje jak jego prywatne przemyślenia niż parcie na subskrypcje.
@szczękoczułki, nie popierdoliło ci coś?
@szczękoczulki nie posraj się przypadkiem tylko.
szkoda że nie prowadzi już tego programu kryminalnego 997 :/
SzwagierPL,
Kojarzę gościa, pamiętam jak był jeszcze technicznym u Dańca i tylko od czasu do czasu mu partnerował przy piosenkach. Potem współnie z Drozdą wpadli na pomysł realizacji "997", echch stare czasy. Za ciekawostkę można przyjąć, iż obaj panowie byli związani z Ewą Wachowicz, założycielką "Top Model".
Kojarzę gościa, pamiętam jak był jeszcze technicznym u Dańca i tylko od czasu do czasu mu partnerował przy piosenkach. Potem współnie z Drozdą wpadli na pomysł realizacji "997", echch stare czasy. Za ciekawostkę można przyjąć, iż obaj panowie byli związani z Ewą Wachowicz, założycielką "Top Model".
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Toż już chyba nie ma w całej UE gorszego kraju do życia niż Polska. Rozumiem, że nie ma się co równać do państw zachodnich, ale nawet Czesi potrafią zadbać o swoje.
Dzisiaj jechałem autostradą ok 15 min. między Poznaniem a Warszawą, od jednego do drugiego zjazdu - zapłaciłem 7 zł
Browar za Tadka, bo za gnoja sie oglądało Śmiechu Warte, a i teraz dobrze prawi. Kolejny przykład jak jesteśmy jebani przez rząd bez wazeliny ...
Tragedia z tymi autostradami jest... Trasa Szczecin-Miasto wariatów (Łódź) w jedną stronę... Ale za co? A4 (płatna) dla zwykłego kierowcy od S3 (bezpłatna) ( np. Szczecin-Gorzów) różni się tylko kolorem nawierzchni
Dobre, prywatne kapitalistyczne drogi.
O co wam chodzi?
Socjalizmu się zachciewa i winiety?
Jak plebsie masz na auto i lpg'a - to stać cię też na nawierzchnie
Lewactwo by wszystko chciało za darmo
O co wam chodzi?
Socjalizmu się zachciewa i winiety?
Jak plebsie masz na auto i lpg'a - to stać cię też na nawierzchnie
Lewactwo by wszystko chciało za darmo
ja Drozde lubie. a zjeb to takie pieszczotliwe... jest specyficzny
Rozumiem, że matka też tak do ciebie "pieszczotliwie" wołała.
-Chodź na obiad zjebie, bo zupka wystygnie.
- Odrobiłeś już zjebie lekcje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów