📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
juby0001
Posrałem się, na twoje wychowanie.
Rzadkim, ciepłym, brązowym gównem, na bogatości.
Zasrańcu.
Posrałem się, na twoje wychowanie.
Rzadkim, ciepłym, brązowym gównem, na bogatości.
Zasrańcu.
Pamiętam jak Pol chciał wprowadzić te winiety i jak wszyscy byli przeciw. Zwykli ludzie, moi znajomi, nie bo nie. Ja wtedy mówiłem, że to świetny pomysł, chociaż akurat do tamtego rządu byłem na nie i nie głosowałem na nich. Jak by wtedy był internet tak popularny jak dziś, to głowę daje że tu na sadolu po tym pomyśle jeździli by jak po burej suce. Bo u nas jest od zawsze moda żeby być przeciw czemuś, broń boże za.
Marbax, i to byly lemingi wlasnie, jakis typ co mial dziale odpalona za chwalenie bramek opowiedzial ze bramki sa cool, a winiety to wstretny socjalizm, w dodatku wprowadzany przez komuchow i wszyscy jak te zjeby rzucili sie do chwalenia zajebistego pomyslu z bramkami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów