To jest Gość, Mała wpadeczka a on od razu jaki kulturalny. Niech się tępaki z innych teleturniejów od niego uczą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sznuk to ikona starego dziennikarstwa radiowego i telewizyjnego.
Teraz na emeryturze prowadzi ostatni inteligentny teleturniej.
Lubie go tak, jak lubiłem Turskiego.
Teraz na emeryturze prowadzi ostatni inteligentny teleturniej.
Lubie go tak, jak lubiłem Turskiego.
Lubie gościa. Teraz można głosować na Telekamer tele tygodnia na niego. Więc można wesprzeć Pana Tadzia.
Wielka Gra i Jeden z Dziesięciu to chyba jedyne teleturnieje gdzie liczyła się wiedza a nie dobra zabawa. A tak btw to Pan Sznuk nie powiedział w pewnym momencie "Kurrrrna..." ?
ostatni dżentelmen RP. inteligentny człowiek w inteligentnym teleturnieju. powinien byc nauczycielem tej nowej chałastry. prowadzacy dzisiejszego pokolenia tylko by powiedzial " cos pani wypadło. chyba rozum hehe." i cała publika hahaha jaki to on zabawny i blyskotliwy -.-
1 z 10 to chyba jedyny teleturniej na jaki wart poświęcić czas przed telewizorem.
Jeszcze żeby mu na siłę jak kutasa nastolatce nie wcisnęli tych pytań o fundusze europejskie, gdzie w 90% nikt nie ma pojęcia o co chodzi, to by był miód i orzeszki.
A gość jest iście autorytetem.
A gość jest iście autorytetem.
Dla Pana Sznuka zawsze szacunek Jeden z ostatnich ludzi, którzy mnie przyciągają przed telewizor.
Najlepszy prowadzący na świecie! Mam nadzieję, że będzie żył wiecznie! Ibisz z Hajzerem mogą mu buty czyścić!
Presty napisał/a:
Sznuk to ikona starego dziennikarstwa radiowego i telewizyjnego.
Dokładnie. To chyba jedyna osoba w telewizji, której zawsze miło słucham. Taki Piotr Kaczkowski telewizji polskiej.
Tadek jak zawsze bardzo ładnie . Gentleman.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów