Starożytny Egipt do dziś skrywa w sobie wiele tajemnic. Oprócz takich budowli jak Sfinks czy piramidy, do naszych czasów przetrwało też kilka intrygujących artefaktów. Jednym z najciekawszych takich obiektów jest tajemniczy dysk Sabu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ten dysk to może był fragment młynka do mielenia śruty dla koni?
A to pewnie była fikuśna przykrywka do dziury w sławojce.
-Ernest Hemingway
Kosmitom kołpak odleciał a wy się spuszczacie jak czarnuchy nad świecidełkami od kolonizatorów
Chuj z tym do czego to ale nawet dzisiaj każdy z was się zesra a nie zmontuje takiego ustrojstwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów