panchamityle napisał/a:
@QML
Bo straszył kiedyś sądem jednego sadola, za to że udostępnił na swoim kanale jakiś ich film.
Poza tym razem z bratem są przereklamowani. Zresztą sami grają w reklamach i zaczęli gwiazdorzyć. Polimaty też poszły w chujową stronę a tak szanowałem ten kanał, ale z hedenszoulders to już przegięcie było..
Jakbyś mógł to sam byś grał w reklamach, bo to łatwy kawałek chleba. Co w tym gwiazdorskiego? To, że cała Polska cię zobaczy? Nie żartuj. To już bardziej "gwiazdorzeniem" byłaby praca w radiu czy w ochronie jakiejś ważnej osobistości, bo widać cię lub słychać każdego dnia. Ba! To już nawet wywożenie śmieci jest "gwiazdorzeniem", dziesiątki tysięcy osób zna śmieciarza, który wywozi u nich i pewnie w promieniu kilkunastu jak jak nie więcej kilometrów śmieci. Robią fajne programy i tylko to się liczy, a nie wszystko inne co robią. Nie brałem z żadnym z nich ślubu by interesowało mnie każde jego zachowanie. Interesuje mnie tylko ich program, a cała reszta to ich prywatna sprawa, co do której nic do tego ani mnie ani tobie.