📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Arevv napisał/a:
ciekawe rozmowy z kumplem prowadzisz, zawsze jak widze osoby co rozmawiaja na tematy tego gabarytu to z pedalstwem mi sie kojazy.
Jesteś tak bardzo hetero, że aż obawiam się, że możesz mieć do ukrycia jakieś mroczne tajemnice....
wzorki sa dla estetyki, podniesienia wartości danego produktu itp itd jednym słowem ściema by wiecej za sraj taśmę skasować pieniążków, chyba żze te wzrorki sa wypukłe wtedy lepiej zbierają mocz i kał oraz przy okazji masują ciało
Fire_Penguin napisał/a:
Nie pierdol, dziewczyny nie srają.
tylko że dziewczyny nie muszą srać żeby korzystać z tronu.
Ale z niektórymi wzorkami to przegięcie. Człowiek się podciera i nagle panika: krwawię z dupy! A to tylko wydrukowana na papierze truskawka...
[quote=Arevv]ciekawe rozmowy z kumplem prowadzisz, zawsze jak widze osoby co rozmawiaja na tematy tego gabarytu to z pedalstwem mi sie kojazy.
A wiesz ty w ogóle co oznacza słowo "gabaryt"?
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
A wiesz ty w ogóle co oznacza słowo "gabaryt"?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów