📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mnie tez zawsze zastanawiało kto te wzroki wymyślą ! No ale wiadomo,że najgłębsze rozkminy zawsze na tronie
Wzorki też potrzebne... jest... estetyczniej, a nie, że wisi rolka takiego szarego, burego i do dupy nie wiadomo czego.
Nie pierdol, dziewczyny nie srają.
malutka napisał/a:
No ale wiadomo,że najgłębsze rozkminy zawsze na tronie
Wzorki też potrzebne... jest... estetyczniej, a nie, że wisi rolka takiego szarego, burego i do dupy nie wiadomo czego.
Chciałbyś piwa, chciał...
Co to wzorków.. gdyby wiedzieli na co tak naprawdę Polacy srają...(NFZ ZUS TUSK) to by zgarniali miliony
"You can never be too white"
Wzorki i wszelkie wżlobienia w papierze mają za zadanie lepiej zbierać kał z waszych zacnych dup.
@malutka, piwo za Mnie na początku zdania, poprawność przede wszystkim!
@Adrenalina
"Mi tez zawsze zastanawiało" ni chuja nie pasuje to fakt
"Mi tez zawsze zastanawiało" ni chuja nie pasuje to fakt
To jest chuj.
Ostatnio odkryłem skąd się wzięło pewne porzekadło.
Gdzie przychodzi najwięcej zajebistych pomysłów do łba? Ano w kiblu, to oczywiste. Teraz, za czym chodzimy do kibla? Wiadomo - za potrzebą. Czyli... oczywistym jest, że to "Potrzeba jest matką wynalazków".
Gdzie przychodzi najwięcej zajebistych pomysłów do łba? Ano w kiblu, to oczywiste. Teraz, za czym chodzimy do kibla? Wiadomo - za potrzebą. Czyli... oczywistym jest, że to "Potrzeba jest matką wynalazków".
mashu napisał/a:
To jest chuj.
To stwierdzenie powinno dostać więcej browców niż post główny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów