18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
malutka 2013-09-28, 22:37 4
Mnie tez zawsze zastanawiało kto te wzroki wymyślą ! No ale wiadomo,że najgłębsze rozkminy zawsze na tronie
Zgłoś
Fire_Penguin 2013-09-28, 23:15 20
Wzorki też potrzebne... jest... estetyczniej, a nie, że wisi rolka takiego szarego, burego i do dupy nie wiadomo czego.

malutka napisał/a:

No ale wiadomo,że najgłębsze rozkminy zawsze na tronie

Nie pierdol, dziewczyny nie srają.

Czytając to, osiedlasz araba
Zgłoś
Freedom_69 2013-09-28, 23:17 2
za "XD" penis Ci w rzyć
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-29, 0:49 2
Fire_Penguin napisał/a:

Wzorki też potrzebne... jest... estetyczniej, a nie, że wisi rolka takiego szarego, burego i do dupy nie wiadomo czego.

Nie pierdol, dziewczyny nie srają.

Chciałbyś piwa, chciał...

Co to wzorków.. gdyby wiedzieli na co tak naprawdę Polacy srają...(NFZ ZUS TUSK) to by zgarniali miliony

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
kalibko 2013-09-29, 10:42
Głębokie w huj X)

FUCK YEAH!!!
Zgłoś
santaxl 2013-09-29, 10:53 1
nie obchodzą nas przemyślenia gimbazjum

"You can never be too white"
Zgłoś
p................k 2013-09-29, 10:54 10
Wzorki i wszelkie wżlobienia w papierze mają za zadanie lepiej zbierać kał z waszych zacnych dup.
Zgłoś
MojaAdrenalina 2013-09-29, 10:56
@malutka, piwo za Mnie na początku zdania, poprawność przede wszystkim!
Zgłoś
sadolek 2013-09-29, 11:17 1
@Adrenalina
"Mi tez zawsze zastanawiało" ni chuja nie pasuje to fakt
Zgłoś
mashu 2013-09-29, 11:18 44
To jest chuj.
Ostatnio odkryłem skąd się wzięło pewne porzekadło.
Gdzie przychodzi najwięcej zajebistych pomysłów do łba? Ano w kiblu, to oczywiste. Teraz, za czym chodzimy do kibla? Wiadomo - za potrzebą. Czyli... oczywistym jest, że to "Potrzeba jest matką wynalazków".
Zgłoś
Vegeta13 2013-09-29, 11:18
obrazek godny sadistika
Zgłoś
p................k 2013-09-29, 11:35
mashu napisał/a:

To jest chuj.
Ostatnio odkryłem skąd się wzięło pewne porzekadło.
Gdzie przychodzi najwięcej zajebistych pomysłów do łba? Ano w kiblu, to oczywiste. Teraz, za czym chodzimy do kibla? Wiadomo - za potrzebą. Czyli... oczywistym jest, że to "Potrzeba jest matką wynalazków".

To stwierdzenie powinno dostać więcej browców niż post główny.
Zgłoś
rafal327 2013-09-29, 11:47
Stary, to są linie papilarne a nie jakieś wzorki!
Zgłoś
Arevv 2013-09-29, 11:54 1
ciekawe rozmowy z kumplem prowadzisz, zawsze jak widze osoby co rozmawiaja na tematy tego gabarytu to z pedalstwem mi sie kojazy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów