widać, większość z was w dupie była i gówno widziała. wychowani na szynce z omiotu i kiełbasie wędzonej w kolorowanej wodzie, w białkowym kondomie. ja bardzo lubię azjatycką kuchnię, a preferuję chińska. więc nie silcie się na jakieś uwagi, bo mam to w „bardzo głębokim poważaniu".
Wschodnie kuchnie sa ciekawe i kolorowe, Polska z resztą do nich sie zalicza. Za to Zachód znaczy Jankesi i Angole, razem z Irlandią i szkocją to jest dopiero szczytem wyczynów kulinarnych jest Stew czyli taka forma polskiego gulaszu, a tak na codzień to jaja na bekonie, fasolka, chleb mleko i ziemnaki.
No i zupa koniecznie mielona.
A makarony, pierożki, pieczone kurczaki, kiełbasy wedzone, szynki, kiszone ogórki, kapusta, sałatki mizerie, setki ciast, smaczne torty, to tylko na wschodzie, to u Nas nie zrozumiecie.
(...)W sumie z Afryki za mlodu przywiozelm doswiadczenia i wlasna malarie wiec juz kolejna mi nie grozi .... Kolejna rzecz ktorej sie nauczylem to cycki sa wszedzie i to zaden szal , a gała to tylko sposob zeby ci pokazac ze sie kogos lubi
nie bales sie hiv/aids ruchac murzynki?
Nie wiem, jak smakuje krokodyl, ale na Florydzie w Parku Everglades serwują świeżo złapane aligatory. Lepszego mięsa w życiu nie jadłem, więc może źle trafiłeś.
Cejrowski zresztą kiedyś opowiadał, że takie mięso trzeba umieć przygotować, bo inaczej wychodzi kapeć jadący mułem
Nie no nie mówię, że było chujowe, tylko jak dla mnie nic specjalnego.
Do takich policzków wołowych w sosie chrzanowym w 5* restauracji nie umywa się