18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Beasf 2020-05-28, 1:29
To jedno ze smaczniejszych mięs.
Zgłoś
AdamBrown 2020-05-28, 14:40
ZgRyZ napisał/a:

widać, większość z was w dupie była i gówno widziała. wychowani na szynce z omiotu i kiełbasie wędzonej w kolorowanej wodzie, w białkowym kondomie. ja bardzo lubię azjatycką kuchnię, a preferuję chińska. więc nie silcie się na jakieś uwagi, bo mam to w „bardzo głębokim poważaniu".

Wschodnie kuchnie sa ciekawe i kolorowe, Polska z resztą do nich sie zalicza. Za to Zachód znaczy Jankesi i Angole, razem z Irlandią i szkocją to jest dopiero szczytem wyczynów kulinarnych jest Stew czyli taka forma polskiego gulaszu, a tak na codzień to jaja na bekonie, fasolka, chleb mleko i ziemnaki.
No i zupa koniecznie mielona.
A makarony, pierożki, pieczone kurczaki, kiełbasy wedzone, szynki, kiszone ogórki, kapusta, sałatki mizerie, setki ciast, smaczne torty, to tylko na wschodzie, to u Nas nie zrozumiecie.

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
maciejpp 2020-05-28, 18:36
za tydzien malpa co tam biega hahha
Zgłoś
dzikirolnik 2020-05-28, 19:02
piotrekt1976 napisał/a:

(...)W sumie z Afryki za mlodu przywiozelm doswiadczenia i wlasna malarie wiec juz kolejna mi nie grozi .... Kolejna rzecz ktorej sie nauczylem to cycki sa wszedzie i to zaden szal , a gała to tylko sposob zeby ci pokazac ze sie kogos lubi

nie bales sie hiv/aids ruchac murzynki?
Zgłoś
ra0mir 2020-05-29, 9:40
venez77 napisał/a:

Nie wiem, jak smakuje krokodyl, ale na Florydzie w Parku Everglades serwują świeżo złapane aligatory. Lepszego mięsa w życiu nie jadłem, więc może źle trafiłeś.
Cejrowski zresztą kiedyś opowiadał, że takie mięso trzeba umieć przygotować, bo inaczej wychodzi kapeć jadący mułem

Nie no nie mówię, że było chujowe, tylko jak dla mnie nic specjalnego.
Do takich policzków wołowych w sosie chrzanowym w 5* restauracji nie umywa się

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów