Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba najwięcej białych samochodów jest w Japonii. To jest związane z jakimiś ichnimi przesądami.
W kulturze Japonii kolor biały ma odstraszać złe duchy, chronić. Są też inne, bardziej praktyczne, teorie: jasny lakier odbija promienie słoneczne, dzięki czemu system klimatyzacji zużywa mniej energii. To oznacza oszczędność paliwa, mniejszą emisję zanieczyszczeń.
W kulturze Japonii kolor biały ma odstraszać złe duchy, chronić. Są też inne, bardziej praktyczne, teorie: jasny lakier odbija promienie słoneczne, dzięki czemu system klimatyzacji zużywa mniej energii. To oznacza oszczędność paliwa, mniejszą emisję zanieczyszczeń.
normalnie sadol bawi i uczy
Chyba tam wszyscy lubią białe wozy.
Jak to ciapate to nie tyle ze lubią białe. Zastanów się które auto się mniej nagrzewa przy 40stC? Białe czy czane?
A jak widać można, aż się zakrztusiłem kanapką ze śmiechu... Tyle lat mam prawko a nie wierzyłem aż do teraz że można zwykłą osobówką delikatnie zaparkować na drugim aucie.
Jak to ciapate to nie tyle ze lubią białe. Zastanów się które auto się mniej nagrzewa przy 40stC? Białe czy czane?
Przy 40-tu nagrzewają się tak samo .... inaczej sprawa wygląda w słoneczną pogodę, geniuszu po odzieżówce.
Przy 40-tu nagrzewają się tak samo .... inaczej sprawa wygląda w słoneczną pogodę, geniuszu po odzieżówce.
O kurwa ale mnie rozgryzłeś… kończyłem
Manufakturę w Łodzi. Specjalizacja włóczki. Możemy się prywatnie umówić? Naucze Cię maszyna szyć oberlock’iem!!!
Baranie z Podlasia czy auto nagrzewa się stojąc czy w słońcu?
Ocean intelektu stworzył mega zdanie.
O kurwa ale mnie rozgryzłeś… kończyłem
Manufakturę w Łodzi. Specjalizacja włóczki. Możemy się prywatnie umówić? Naucze Cię maszyna szyć oberlock’iem!!!
A ten znowu z tym Podlasiem. No gdzie nie spojrzeć to wyskakujesz z czymś o podlasiu. Musisz mieć nudne życie, bardzo nudne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów