📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa, mają jaja chłopaki, ja bym się bał wleźć przez te ciasne "przeciski".
Pierw ADbaster później jego brat kujon i zobaczyli że kasa idzie z jutuba to nowe konta BJJB i teraz to niema co jak ktoś kombinuje to sie dorobi czegoś w życiu.
fajny spot żeby nakręcić horror... ale widziałem jakie horrory kręcą Polacy -_-
Nie żeby coś ale takich nagrań było już w chuj od dawna. Tu po porostu robią to "znani" ludzie dzięki czemu mają tak wysoką oglądalność. I ogólnie dla osoby "doświadczonej" w tych tematach to oni dosyć szybko zejdą z tego świata bo żadnej asekuracji ani nic nie mają a w kanałach, podziemiach itp. jest w chuj niebezpiecznie.
@kaziolord w dupie byłeś, gówno widziałeś. nowe kanały ma z nextup'a gdzie dostał sprzet i musi utrzymywać te konta.
niech zrobią takie filmik w mieście Prypeć to wtedy dam piwo...
Po co Prypeć? Łódź wystarczy. Serio czasem w Łodzi stoi po 6 opuszczony kamienic koło siebie Dodaj jeszcze do tego masę opuszczonych fabryk, bunkrów itp. i mamy stety niestety Polski Prypeć.
niech podbiję do twierdzy modlin, w 15min opierdolą go komary takie zaniedbnae haszcze.
musiałeś dać tą małą czcionkę jebana cioto?
Doją tego youtube'a jak tylko mogą. A Polacy to chętnie oglądają, bo polscy twórcy mają w większości chujowy content, dla ludzi w wieku ~14 lat, a angielski zbyt trudny, żeby się go nauczyć
Niech jadą do Gdyni do opuszczonych stoczni , nawet Bear Grylls tam był w szkołe przetrwania .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów