📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
on kurwa nadal nie rośnie...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Tak kurwa nawet go nie obejrzałem.
no to tak jak ja
Niedługo zaczną nagrywać misje w szaletach miejskich .
No i to ja rozumiem! Piwko
Cytat:
Niedługo zaczną nagrywać misje w szaletach miejskich .
Dasz im pozwolenie, żeby kręcili u Ciebie w domu? Ja bym nie dał.
kurwa moja klaustrofobia by mnie zajebala
Nasz kochany adbunio i jego brat !
W takim razie umów się z nimi na jakiegoś homosowego trójkąta.
Jakoś przestałem go lubić, gdy zaczął testować rzeczy z telezakupów gdzie każdy normalny człowiek wie ze to nie działa, a on robi " spektakularne " testy dla gimbazy byleby było jak najwięcej subskrypcji i lajków. Nie rozumiem fenomenu jego programu, takie rzeczy z powodzeniem każdy może zrobić sam, nie jest to wielki koszt. gratuluje mu sukcesu jakim niewątpliwie jest to że zarabia na robieniu tego co lubi ale ja mu nie pomagam już w jego osiąganiu bo po prostu nie mogę na niego już kurwa patrzeć, zmanipulowani ludzie, już wszystko obejrzą co poda, nawet takie gówno
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów