Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie obudzą. Jestem przekonany, że nawet jakby Ukr na ich oczach gwałcił ich żony, dzieci nabijał na pal, a im wyrwał język, i tak by sobie jakoś usprawiedliwili to, co się odpierdoliło.
A to by pierdolili, że statystyki kłamią więc ten jeden przypadek nic nie określa. A to by pierdolili, że to rosyjska prowokacja a nie Ukraińcy. A to by wmówili, że to przez Polaków, bo ich nie kochamy.
Nie bądź naiwny. To są zjeby nie mniejsze, niż Francuzi rysujący kredkami po ulicy, że się nie boją.
na szczęście to tylko garstka odklejeńcó , niejaki kriski , majles i jeszcze jeden szoszon któego niku zapomniałęm , kriski to top 1 tych stulejarzy z kałem na nosie od lizania upainskich tyłków.
Bo nikt tak naprawdę nie wie ilu ich przyjechało i mam wrażenie, że durny rząd tego nawet nie próbuje kontrolować. Na początku przebąkiwali coś o 4-5 milionach tych, którzy przekroczyli granicę. To naprawdę dużo ludzi. W pierwszych tygodniach wojny oni dosłownie puszczali wszystkich jak leci nawet bez dokumentów.
Kolejny co pierdoli od rzeczy. stałem kilka dni i nocy przy samym przejściu granicznym od początku wojny i granicę przekraczały wyłącznie kobiety i dzieci, w drugą stronę jechali wkurwieni Ukraińcy i widać było po co tam jadą. Nikt nie przekroczył granicy bez papierów, mówisz a chuja wiesz.
Buddaa09 napisał/a:
Chcieliscie to macie, a tego gowna bedzie jeszcze wiecej. Obudzicie się dopiero wtedy jak wam dzieci na pal będą wbijac.
Nie obudzą. Jestem przekonany, że nawet jakby Ukr na ich oczach gwałcił ich żony, dzieci nabijał na pal, a im wyrwał język, i tak by sobie jakoś usprawiedliwili to, co się odpierdoliło.
Tobie ktoś chyba nasrał na łeb, bo bredzisz już takie durnoty, że się czytać nie da. Wspieranie tak perfidnego, kacapSSkiego głupka jak Buddaa09 świadczy kim jesteś i dziwię się, że admini nie zablokowali ci konta, ruSSki tłuku
Ukry rozrabiają? ....niesamowita sprawa
Co nie ? Nie to co wiecznie najebani potomkowie husarii w Londynie czy Berlinie
wydarzenia.interia.pl/pomorskie/news-rosjanin-udawal-ze-sprzata-w-ratu...
polsatnews.pl/wiadomosc/2023-07-17/staranowal-ciezarowka-szlabany-na-g...
Nic nie kombinuj, nie dodawaj, nie odejmuj, nie dziel i mnóż, bo ci łeb rozwali
Materiał jak o kosmitach - chuja słychać, chuja widać ale zawsze znajdzie się jakiś zjeb który ukra dojrzy.
jak dla mnie to w kacaplandij słychać trochę ruski
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów