*Pen Fifteen, czyli inaczej PEN15, to popularny w USA wkręt, polegający na wmówieniu nieświadomej niczego osobie, że od teraz jest członkiem tajnego stowarzyszenia o nazwie PEN15. Napis ten (znak rozpoznawczy) maluje się mu na ramieniu. Gag polega na tym, że wygląda to prawie tak samo jak słowo "PENIS". W rzeczy samej - ktoś zostaje członkiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
*Pen Fifteen, czyli inaczej PEN15, to popularny w USA wkręt, polegający na wmówieniu nieświadomej niczego osobie, że od teraz jest członkiem tajnego stowarzyszenia o nazwie PEN15. Napis ten (znak rozpoznawczy) maluje się mu na ramieniu. Gag polega na tym, że wygląda to prawie tak samo jak słowo "PENIS". W rzeczy samej - ktoś zostaje członkiem
Takie śmieszne że kurwa, całę gimnazjum pewnie pada ze śmiechu!
Nie wkurwiaj mnie, bo kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciało.
A mnie to rozśmieszyło. Za dużo na tym forum pierdolonych marud że nic nie jest śmieszne.
haha, kurwa padłem. wstaję i dalej nie czaję czy jesteś idiotą czy ja nie zrozumiałem dowcipu penisie ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów