18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Tajny kod Żydów
Tomek015 • 2013-08-21, 17:37
Był sobie pokój Żydów, cały zajebany Żydami. I jeden z nich, kiedy chciał poruchać się ze swoją żoną, żeby nie wzbudzać podejrzeń, ustalił sobie z nią hasło: "pralka". Więc pewnego dnia mówi do niej:
- No to co, pralka?
- Nie, teraz nie mam ochoty.
Po pewnym czasie znowu pyta:
- No to może pralka?
- Teraz też nie chce.
Jednak za niedługo żonie zachciało się ruchania i mówi do męża:
- To co, pralka?
- Nie już nie trzeba, wyprałem sobie w rękach.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
hudziel 2013-08-21, 17:45 1
Stary a dobry kawał i do tego nie spaliłeś.
Zgłoś
Aju86 2013-08-22, 8:29 46
Jak kurwa nie spalił? Sperdolił go po całości. W oryginale było małżeństwo z dziećmi i nie żydzi, to raz. Dwa - nie pralka, tylko 'idziemy zrobić pranie' i wreszcie trzy - 'wyprałem ręcznie'. Może i się kurwa czepiam, ale diabeł tkwi w szczegółach.
Zgłoś
Rubaszny 2013-08-22, 8:36 1
Jaś mówi do Małgosi:
- Małgosiu pokochamy się???
- Dobrze. - Gdy zaczęła się gra wstępna dorośli weszli do pokoju. Jaś i Małgosia w takiej sytuacji umówili się, że gdy będą chcieli się kochać to powiedzą, że będą robili pranie. Za kilka dni Jaś dzwoni do Małgosi:
- Małgosiu zrobimy pranie?
- Nie, bo pralka farbuje. - Za tydzień Małgosia dzwoni do Jasia:
- Jasiu zrobimy pranie?
- Zrobiłem już pranie ręczne.
Zgłoś
Lopez 2013-08-22, 9:33 6
przecież Żydzi nie uprawiają seksu, oni tylko znoszą jaja. Samce jak i samice.
Zgłoś
l................x 2013-08-22, 12:13
Nie rozumiem, po cholerę wstawiałeś tam żydów. Liczyłeś na więcej piwek?
Zgłoś
k................s 2013-08-22, 12:35
Wyprałem ręcznie!!! Co to jest do chuja ,,wyprałem w rękach" ?? Pralki ma w rękach i powsadzał tam pranie ?
Zgłoś
gryzly123 2013-08-22, 12:41 2
@larelijux i kurwa zadziałało, ja po zdaniu "Był sobie pokój Żydów, cały zajebany Żydami" odruchowo wcisnąłem ikonkę browara
Zgłoś
Gabel 2013-08-22, 23:12
@gryzly123 przynajmniej autor szlachetnie ci tego browara oddał, albo po prostu zaciesza że jego złowieszczy plan się udał

Nie no kurwa poważne, może jeszcze poprzerabiajmy wszystkie nie urażające nikogo kawały jak o Jasiu, zwierzętach, babie u lekarza czy chuj wie czym na pejsatych, ciapatych i asfalciatych, żeby "pasowały" do tej strony. Tylko nie piszcie przypadkiem o ruchaniu niemowląt albo zmarłych członków rodziny bo komuś mogłoby się zrobić przykro
Zgłoś
korba-dawid 2013-08-23, 0:00
Wersja którą ja znam.

Mąż, żona , dziecko.

Pewnego razu Mężowi strasznie zachciało się uprawiać seks. Mówi do syna :

- Maćku idź powiedzieć mamie że dolar stoi dziś wysoko i żeby otworzyła kantor.

Maciek poszedł do mamy, mówi mamie to co nakazał Tata. Mama była akurat zajęta więc kazała iść powiedzieć, że kantor jest chwilowo zamknięty.

minęła niecała godzina mama skończyła robić to co miała i woła maćka, aby ten szedł powiedzieć Ojcu, że kantor już otwarty.

Maciek poszedł do ojca a ten mu na to :

- Powiedz mamie, że dolar stał tak wysoko, że poszedł od ręki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem