Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jest nie tak, że ostatnio te autobusy tak często się rozwalają?
Powiem ci że raz jechałem tym gównem i ludzie tam wszyscy mają zapięte pasy a nie jak w europie że nikt nie ma w pociągu czy busie. To gówno nawet na zakrętach jedzie 60km na pełnej wierzę. Wierzy że się zmieści. Na ogół są to duże odgleglosci ja jechałem 12h z jednym tylko postojem więc kierowca zapierdala jak się tylko da. Nie zdziwiłbym się jakby jeździli pijani.
Zero strat w ludziach skoro to z ZSRR
Lepiej żeby to było ludzie z banderowskiej Upadliny.
Wtedy też można powiedzieć, że obyło się bez strat...
Chyba biorą przykład od kierowców ciężarówek
Co tam saszka kwiczysz?
Chyba biorą przykład od kierowców ciężarówek
Pytam się gdzie dziura w fotelu na dwójkę
Tak szaszka. ruski mir jest najlepszy.
Musisz mieć naprawdę ptasi móżdżek i łeb wyprany propagandą ułomku skoro twierdzisz, że Ukraińcy są gorsi od Rosjan, patrząc na ogół ich jestestwa. Ale tak to jest jak zna z historii zna się jedynie Wołyń i Katyń. Co do Katynia to doskonale pokazujesz swoim komentarzem, że kacapy wymordowały nam tam większość inteligencji, dzbanie.
Musisz mieć naprawdę ptasi móżdżek i łeb wyprany propagandą ułomku skoro twierdzisz, że Ukraińcy są gorsi od Rosjan, patrząc na ogół ich jestestwa. Ale tak to jest jak zna z historii zna się jedynie Wołyń i Katyń. Co do Katynia to doskonale pokazujesz swoim komentarzem, że kacapy wymordowały nam tam większość inteligencji, dzbanie.
Dzban to cię zrobił kmiocie.
Ciekaw jestem, ile hrywien ci płaci ta kurwa, Zełenski, za każdy twój komentarz, w którym bronisz tych banderowców.
to ponoć byli żydzi. Ale nie zagłębiałęm się w ten temat, więc nie powiem tego z całą stanowczością.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów