Jak w temacie, umundurowanie tajwańskich służb specjalnych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
napakowani kewlarem maski balistyczne, kamizelki, nakolanniki z kewlaru, tarcze balistyczne tylko nie wiem po co im te pasy pod jajami a tak po za tym hełm kewlarowy przestrzeli się z kałacha bez problemu a pociskiem p.panc nawet z kilometra o jeszcze podróbka noży szturmowych glocka (w końcu tajwan)
Podobno to jest z metalu. Taka zachęta dla metalowców by wstępowali do służb mundurowych
Kevlarowe maski ochronne, żadna mi nowość.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Jakbym zobaczył Michaela Myersa w mundurze policyjnym to bym się chyba posrał ze strachu...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów