18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
termick 2014-01-11, 20:20
O co chodzi z pedofilią w kościele? W sumie tylko o to, że największą karą dla takiego księdza-pedofila jest w większości przypadków przeniesienie do innej parafii lub patrz przypadek ks. Gila nagle się okazuje, że jest wyłącznie obywatelem Watykanu i cały świat może go w dupę pocałować.
Poza tym ksiądz w pewien sposób jest moralnym autorytetem, niestety, i może to wykorzystać.
Zgłoś
Blezzer 2014-01-11, 21:02
Skoro mówicie tyle o tej pedofilii w kościele, to wyobrażam sobie wasze przykre dzieciństwo. Ale pewnie żreć snickersy to byście chcieli.

Nie dla psa, dla pana to!
Zgłoś
teken 2014-01-11, 21:22 1
czarek00 napisał/a:

Kurwa ludzie zacznijcie myśleć cała ta nagonka na zły gender wybuchła tylko dlatego żeby odwrócić uwagę od pedofilów w sutannach.

chybaś chory
akcyza na fajki i alkohol wysokoprocentowy została podniesiona o 15% ! (akcyza na fajki to teraz 85% ceny), paczka fajek kosztuje teraz 14 - 15 zł. Wódka nie wiem, bo raczę się tylko piwem.
W mediach tylko gender, chuj ze wzrostem cen, przez co i tak wzrośnie handel lewymi fajami i alkoholem, nasz kochany rząd tylko na tym straci. Początkowo może i będzie bum z sianem, ale długofalowo wyjdzie to na minus,

Zgłoś
c................0 2014-01-11, 23:15
termick napisał/a:

Poza tym ksiądz w pewien sposób jest moralnym autorytetem, niestety, i może to wykorzystać.

Szczególnie jak włozy ten jego autorytet w dupe ministratna

KONRADJAM napisał/a:

A blokowanie pedalstwa, lewactwa, feminizmu i całej zgnilizny jest dla mnie ważne i każdy kto to robi ma mój miecz.

Czyli to dowód na to że głupota polskiej prawicy jest wieczna i nie podlega modyfikacji od 75 lat. Nawet tytuły gazecin, jakie są wydawane dla zwolenników tej opcji widzenia Świata, są podobne jak te przedwojenne, np. "Nasz Dziennik" teraz i "Mały Dziennik" przed wojną.Zmieniły się wszak programy nauczania w szkołach, lektury szkolne, zależności od "Starszych Braci", stosunki sąsiedzkie w Europie, a frazeologia i język prawicy pozostały te same. Ekonomia również zatoczyła krąg i nic a nic nie wpłynęła na procesy myślowe w ciasnych łebkach polskich prawiczków.

Czy jedyną przyczyną jest wieczne przymierze prawicy z nacjonal-katolicyzmem? Czy też może ślepe naśladownictwo przodków-prawicowców, tych co to bili konia na widok kobyły Pana Marszałka Piłsudskiego i uczyli wnuki głupawych piosenek ku czci tego wielkiego demokraty-zamachowca majowego. Może tak działa na słabszych umysłowo literatura pisana ku pokrzepieniu serc i pognębieniu sąsiadów? A może jest to wynik tradycji polsko-mocarstwowych z szesnastego i siedemnastego wieku? Co ma większy wpływ na głupotę polską: edukacja, tradycja, religia, czy też brak znajomości historii Europy?
Zgłoś
Blezzer 2014-01-12, 0:09 1
@czarek00, nie obraź się i sorry trochę za offtop, ale jesteś jebanym czerwonakiem propagującym zbrodniczy ustrój na Sadisticu i najlepszą rzeczą jaką byś mógł zrobić dla siebie i dla dobra ludu pracującego miast i wsi, to wypierdalanie stąd jak najprędzej, ku chwale Twoich ideałów.

Nie dla psa, dla pana to!
Zgłoś
jaspel94 2014-01-12, 11:07
Cytat:

zajebane widać skąd, ale nie każdy odwiedza

Nikt nie odwiedza bo jaranie się kwejkiem i demotywatorami to pedalstwo!
Zgłoś
Analny_Sakrament 2014-01-12, 15:55
Autobus wypchany po brzegi.
-Proszę ustąpić mi to miejsce.
-A na jakiej podstawie, przecież jest pan mężczyzną?
-Od dzisiaj postanowiłem zostać kobietą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów