📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Gdzie mogę kupić dragunova?
Krzysiek, przypadek?
Eh... i znowu powtarzanie tego mitu. Nauka gender nie twierdzi, że każdy może wybrać sobie płeć -.-
Sam fakt że mówisz o tym gównie "nauka" świadczy o tym że już coś się dzieje
@topic
No kurwa serio znowu te jebane gender, wiadomo że jest to chuj warte jako ideologia, ale może na razie miejmy na uwadze to jak obecny rząd jebie nas w dupę, wystarczy zobaczyć wzrost cen towarów objętych akcyzą po nowym roku....
Sam fakt że mówisz o tym gównie "nauka" świadczy o tym że już coś się dzieje
@topic
No kurwa serio znowu te jebane gender, wiadomo że jest to chuj warte jako ideologia, ale może na razie miejmy na uwadze to jak obecny rząd jebie nas w dupę, wystarczy zobaczyć wzrost cen towarów objętych akcyzą po nowym roku....
Noo i tak będzie przez tych pojebów, co to w bani mają nasrane i próbują zmieniać świat...
Gender jako jednak nauka od lat bez problemu była aprobowana przez takie uczelnie jak Cambridge, Oxford czy Harvard i nikt nie ma z tym problemu tylko u nas Panowie w sukienkach zrobili z niej temat zastępczy po tym jak zaczęło się głośno robić o przypadkach pedofilii w kościele. Gender wykładany był w Polsce od lat i nagle teraz stał się problem - taki tam przypadek, nie?
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że kościół posługuje się kłamliwymi argumentami jak np. mówienie, że w "gender każdy może wybrać sobie płeć" a ludzie bezmyślnie w to wierzą. To co robi kościół w Polsce jest moim zdaniem przerażające. I nie zrozumcie mnie źle, nie mam nic do osób wierzących a jedynie do samej instytucji kościoła.
Gender jako jednak nauka od lat bez problemu była aprobowana przez takie uczelnie jak Cambridge, Oxford czy Harvard i nikt nie ma z tym problemu tylko u nas Panowie w sukienkach zrobili z niej temat zastępczy po tym jak zaczęło się głośno robić o przypadkach pedofilii w kościele. Gender wykładany był w Polsce od lat i nagle teraz stał się problem - taki tam przypadek, nie?
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że kościół posługuje się kłamliwymi argumentami jak np. mówienie, że w "gender każdy może wybrać sobie płeć" a ludzie bezmyślnie w to wierzą. To co robi kościół w Polsce jest moim zdaniem przerażające. I nie zrozumcie mnie źle, nie mam nic do osób wierzących a jedynie do samej instytucji kościoła.
o co chodzi z tą pedofilią w kościele. Myślę, że statystycznie jest tyle samo pedofilów wśród kanarów, kanalarzy czy listonoszy co wśród księży. Może ten zawód oferuję bliższy kontakt z dziećmi ale przecież są jeszcze lepiej nadające sie do tego. A blokowanie pedalstwa, lewactwa, feminizmu i całej zgnilizny jest dla mnie ważne i każdy kto to robi ma mój miecz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów