18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
BongMan 2013-08-05, 15:11 12
Ciekawe czy jakby przyjechał to Polski, to czy dziury same by się przed nim łatały.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
lordmegatron 2013-08-05, 15:24 40

RIP Chuck Schuldiner
Zgłoś
TRQPL 2013-08-05, 15:31
Да. Путина. Вы увидите, что я буду делать в 2014 году

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
E................k 2013-08-05, 17:02
Putin to bob budowniczy zawsze da rade .
Zgłoś
damian88719 2013-08-05, 17:31
Taaa, on. Jego armia roboli co najwyżej.

Life is brutal, and full of zasadzkas
Zgłoś
Bacutil 2013-08-05, 17:32 23

"Ludzie rozumieją mnie tak słabo, że nie rozumieją nawet moich narzekań na to, że mnie nie rozumieją."
Zgłoś
ellsworth 2013-08-05, 17:35
Ułożenie warstwy ścieralnej to pikuś, który zajmuje stosunkowo niedużo czasu. Najbardziej czaso i roboczo chłonne są roboty ziemne, a w miastach roboty sieciowe.
Zgłoś
dram09 2013-08-05, 17:45
Zgłoś
~żułw 2013-08-05, 18:27
dla mnie to fake w huj

facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nf

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-08-05, 18:41 1
Bacutil napisał/a:

Obrazek

To jest akurat celowe działanie, żeby się jakieś wunglorze ze ślunska nie panoszyły po Zagłębiu
Zgłoś
Halman 2013-08-05, 19:07
Bacutil napisał/a:

Obrazek

Ja pierdolę z tym Sosnowcem... byłem tam kiedyś i jest to normalne miasto jak każde inne w tym rejonie polski, poprzemysłowe odnajdujące się w nowych czasach. A takie osoby jak Katarzyna W. nie świadczą o mieście a o polskiej mentalności, o potrzebie wałkowania tematu zastępczego na rozkaz herr Tuska, przez to ten osiąga swoje cele; zamiast wypierdolić ten rząd w kosmos to jakieś cioty z wypranym mózgiem przez media atakują coś co im nie odda.
Zgłoś
n................2 2013-08-05, 20:25
@up nie wiesz wszystkiego dziennikzachodni.pl/artykul/690645,sosnowiec-zwloki-lezaly-rok-obok-sz...
Zgłoś
bedekey 2013-08-05, 20:53
U nas asfalt się gwoździami przybija
Zgłoś
Ciesin 2013-08-06, 0:30 1
Śmiejecie się, ale Putin poza tym, że trzyma Ruskich krótko, ma też jakąś prezencję. A u nas ryży i bul? Analfabeta i sportowiec amator chwalący się ukończonym biegiem na 5km.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów