Ale tak naprawdę było....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pies srający na plaży jest przyjemniejszy dla oka aniżeli zawartość pontonu.
Kolego poczytaj, kurwa troche prasy fachowej bo jeszcze to jakies dzieci przeczytaja i beda chodzic i powtarzac, ze przez tak popularne i lubiane zwierzeta domowe jakimi sa psy mamy plage czarnuchów...
Popełniłeś kardynalny błąd. Otóz naukowcy dowodzą, ze ten pies był zarazony tasiemcem i to właśnie DNA z odchodów tego pasozyta (tasiemca) w polaczeniu z planktonem morskim w prostej lini doprowadziło do powstania gatunku homo-nigerrus czyli murzyna zwyczajnego. Jako ciekawostkę dodam, ze jest to jedyny gatunek dwunożnych, którego samce nie dbaja o swoje potomstwo, zarazajac samice wirusem HIV podczas rozmnazania. Znana jest rowniez krzyzowka tej rasy z szympansem ale to juz osobna histora.
Na przyszłośc poczytaj zanim napiszesz. OK?
Popełniłeś kardynalny błąd. Otóz naukowcy dowodzą, ze ten pies był zarazony tasiemcem i to właśnie DNA z odchodów tego pasozyta (tasiemca) w polaczeniu z planktonem morskim w prostej lini doprowadziło do powstania gatunku homo-nigerrus czyli murzyna zwyczajnego. Jako ciekawostkę dodam, ze jest to jedyny gatunek dwunożnych, którego samce nie dbaja o swoje potomstwo, zarazajac samice wirusem HIV podczas rozmnazania. Znana jest rowniez krzyzowka tej rasy z szympansem ale to juz osobna histora.
Na przyszłośc poczytaj zanim napiszesz. OK?
nieprawda to. psie gówno po jakimś czasie staje się białe i przestaje śmierdzieć.
@ up. Było jak piszesz, potwierdzan gdyż jestem ekspertem. A tak w ogóle to studiuje prawo. Lewo zresztą też...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów