📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nic w tym dziwnego. Sam mimo iż nigdy nie popierałem pisu uważałem Lecha za dobrego prezydenta. Wszystko co złe zgarnął do siebie jego brat w którego był cieniu i wykonywał jego polecenia. To przez Jarosława mamy awantury o samolot, o krzesła w Brukseli. Gdyby Jarosław nie wpływał tak na Lecha bez problemu miałby 2 kadencję ale żądza władzy u Jarka jest tak silna że był w stanie poświęcić dla niej karierę swojego brata. To Lech Kaczyński był działaczem opozycji a Jaruś wyłonił się jak już było po wszystkim.
Najgorsza jest nienawiść wylewająca się z polityków w kierunku ludzi którzy nie mogą już się bronić. Wszelakie matactwa, kręcenie, oskarżenia o to że piloci pijani, generał pijany. Seria zgonów i samobójstw. Degeneracja i sodoma zapanowała w Polskim parlamencie.
Saakaszwili-imperialistyczny idiota, myślący że poprawi sobie notowania szybką wojenką ku chwale Wielkiej Gruzji. Lepszej okazji do własnego szpanu ruscy nie mogli dostać. Ale to oczywiście oni zaczęli. Ich czołgi wjechały do stolicy tego tam regionu a mieszkańcy wezwali na pomoc Gruzinów.
pietras_ja napisał/a:
Boże, czemu wysyłasz na ten świat takich debili - dosłownie - DEBILI.Saakaszwili-imperialistyczny idiota, myślący że poprawi sobie notowania szybką wojenką ku chwale Wielkiej Gruzji. Lepszej okazji do własnego szpanu ruscy nie mogli dostać. Ale to oczywiście oni zaczęli. Ich czołgi wjechały do stolicy tego tam regionu a mieszkańcy wezwali na pomoc Gruzinów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów