Ecstasy powoduje wyostrzenie percepcji i wzrost wrażliwości na dotyk, a także intensywniejsze postrzeganie barw. Osoba, która zażyła narkotyk odczuwa radość i euforię, staje się bardziej swobodna i towarzyska. Ecstasy może także powodować napięcie psychiczne, niepokój i panikę, a także objawy depresyjne.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak masz MDMA wymieszane z Amfa - zeby bylo taniej - to masz takie efekty. Czyste MDMA wcale tak nie dziala - nie dosc ze nie powoduje agresji ale zanim zbanowali to bylo jednym z lepszych srodkow na depresje.
Niestety przez jebane zakazy to co sprzedaja to sie czesto ma gowno z tym co ma byc...
MetylenoDioksyMetAmfetamina upraszczając powoduje nagły wyrzut serotoniny,co prowadzi(znowu upraszczając) do jej niedoborów następnego dnia. Taki 'kac' u jednych powoduje stany lękowe u innych agresję.
Permanentny niedobór serotoniny(j.w.) to jest właśnie depresja.
Także MDMA,zważając na bardzo szybko podnoszącą się tolerancję jest raczej kiepskim lekiem na depresję.
Ewentualnie przy opiece paliatywnej...
A ta pani zażyła conajwyżej tiktoka.
Atencyjna małolata nagrywa zjebanego tiktoka, i to nie ma nic wspólnego z zażyciem MDMA. Ot co !
Czy ty właśnie dorabiasz ideologię do cpiania? Każdy kto cpa jest tępą kurwą i nie ma co do tego dorabiać ideologi. Nie ważne czy wziąłeś bo chciałeś nagrać tik Toka czy z innego powodu jesteś słabym śmieciem który wcześniej czy później jebnie złotego strzała. Tfu w pysk każdemu ćpunowi.
Czy ty właśnie dorabiasz ideologię do cpiania? Każdy kto cpa jest tępą kurwą i nie ma co do tego dorabiać ideologi. Nie ważne czy wziąłeś bo chciałeś nagrać tik Toka czy z innego powodu jesteś słabym śmieciem który wcześniej czy później jebnie złotego strzała. Tfu w pysk każdemu ćpunowi.
Ja pierdolę Przecież napisał, że to tiktokowe gówno, a nie żadne narkotyki. Z chuja spadłeś, czy bierzesz na serio opisy tych osranych filmików...
Ci co piją wódkę też są śmieciami?
Wie ktoś co to za remix muzyczki?
P.S. Dziunia bardzo dobra, może brać MDMA z mojego kutasa.
youtube.com/watch?v=KmZZZ34OliI
Atencyjna małolata nagrywa zjebanego tiktoka, i to nie ma nic wspólnego z zażyciem MDMA. Ot co !
Akurat pod działaniem MDMA to ewidentnie się znajduje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów