Zobaczone przed chwilą na facebook'u
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolone gimbo-liceum, czasem jak zabłądzę na fb to natrafiam na ich rozmowy w komentarzach, pierdolone serduszka, chłopaczki z grzywkami, jebane kretynki, które same do siebie zwracają się per "szmatko <3". Kiedyś nie wytrzymam wyślę te rozmowy do ich starych, może jak się przyjebie takiej idiotce jednej i drugiej to jeszcze jakimś cudem nie wyrośnie z tego pierdolony ciapacki lachociąg, student kulturoznawstwa.
@up rozumiem, że jak Ty byłeś w liceum byłeś szarmancki niczym w Eugeniusz Bodo.
dzielenie się czyimś szczęściem - jakie to słodkie, btw. rzygam tENczOM
@elBiaauawy sam nie masz grzywki ani z kim poklikać słodko to się czepiasz.
Sorry ze pisze i zaśmiecam ale chciałbym jeśli ktoś śledzi to zeby pisał na bieżąco co rząd przemyca w czasie igrzysk bo pewnie będzie tego w ch*j... bierzemy sie panowie bo najwyższy czas.
@rebelka i inne, pewnie jesteście tacy jak z opisu elBiaauawy i teraz coś was boli
@ elBiaauawy zgadzam sie w 100 % pokolenie debili
@ elBiaauawy zgadzam sie w 100 % pokolenie debili
O Wy jebane pedały z tego co widzę jesteście takie same ciule jak z tego zdjęcia wyżej.
elBiaauawy napisał/a:
Pierdolone gimbo-liceum, czasem jak zabłądzę na fb to natrafiam na ich rozmowy w komentarzach, pierdolone serduszka, chłopaczki z grzywkami, jebane kretynki, które same do siebie zwracają się per "szmatko <3". Kiedyś nie wytrzymam wyślę te rozmowy do ich starych, może jak się przyjebie takiej idiotce jednej i drugiej to jeszcze jakimś cudem nie wyrośnie z tego pierdolony ciapacki lachociąg, student kulturoznawstwa.
To fajnych masz znajomych na facebooku, chłopców z grzywkami i dziewczynki z kotletem w głowie.
Bando pojebów.. od liceum nie miałem ani problemów ze znajomymi, ani z dziewczyanmi i w przeciwoeństwie do większości z was nie muszę walić gruchy do filników na hardzie. Zresztą mam braci w wieku licealnym i jakoś nie zauważyłem, żeby na fb pisali spiździałe teksty pokroju wyżej pokazanych, a jakoś mają dziewczyny i przynakmniej na pozór są normalni. Bo wyobraździe sobie, że można
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów