📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Halman napisał/a:
przyznaj sie ze szukałeś na google 'facet z małymi cycuszkami"....
Przyznaj się w końcu, że jesteś gejem bo i tak wszyscy to podejrzewają, a ja wtedy przyznam, że tego szukałem

Tyrada o swojej wyższości intelektualnej od kolesia z kobiecymi cyckami latającego topless w spódniczce po ulicy

Barnellini napisał/a:
Przyznaj się w końcu, że jesteś gejem bo i tak wszyscy to podejrzewają, a ja wtedy przyznam, że tego szukałem
dzięki za nietrafioną propozycję ale musisz sobie sam z tym wyjściem z szafy poradzić .

Wszystko ma swoje dobre strony.
Przynajmniej świry wychodzą z ukrycia zamiast kamuflowac się latami.
O ile mniej bedzie niespodzianek w zawartych małżeństwach.
Świry znajdą innych świrów i świat będzie piękny!
Przynajmniej świry wychodzą z ukrycia zamiast kamuflowac się latami.
O ile mniej bedzie niespodzianek w zawartych małżeństwach.
Świry znajdą innych świrów i świat będzie piękny!
boo napisał/a:
Do odstrzalu. Jak cos takiego nie siedzi w kaftanie pod kluczem?
To cos powinno byc k🤬a matrwę... Dam sobie łapę uciąć, że w Boga nie wierzy, ale czarnego policjanta od judasza wyzywa... J🤬e dwulicowe, spedalone małpie gówno
brakuje tych czystek , szkoda ze nie ma obozow zeby moc to cos wybijac i zeby sie to nie mnozylo
banerr napisał/a:
Co to za żydowski tranzystor?
Żydowski to chyba nie, bo dla nich Judasz to nie obraza a swókj ziomek
Ja p🤬le ..nie tranzystor ,to dioda półprzewodnikowa ,różowa.Łeb rozj🤬y,na dziś koniec internetów.Piwo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie