📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Koleś w mercu miał już przechodzącego pedalarza na celowniku, a tu jakieś motoczopki wpierdoliły mu się w paradę.
To ten marc co u nas w punciaka wyjebał temat wyżej?
Dobrze musiał z kacaplandii zapierdalać.
Dobrze musiał z kacaplandii zapierdalać.
Oby kierowca motocykla miał złamany kręgosłup
Halman napisał/a:
Tak jakoś mi ich w ogóle nie szkoda, zgadnijcie dlaczego..?
Bo sadol to nie kółko różańcowe.
Opowiadałeś jak jakiś na ścigaczu cię przewiózł i skręcił do lasu i zbeszcześcił Ci odbyt
Zbysław napisał/a:
Opowiadałeś jak jakiś na ścigaczu cię przewiózł i skręcił do lasu i zbeszcześcił Ci odbyt
zbezcześcił to twój ojciec twojej matce pizdę tobą...
Halman napisał/a:
zbezcześcił to twój ojciec twojej matce pizdę tobą...
Halmanik jak zwykle miszcz ciętej riposty na siłę xDDD
halman... ty weź już kurwa skończ, bo nudny jesteś. Bolt ci raz oliwki z pizzy zajebał i teraz wylewasz wielkie żale na portalu na którym czujesz się ważny... Zdradzę ci tajemnicę... nie jesteś... Gdybyś znikł.. nikt by się tutaj nie zorientował....
smc napisał/a:
Ja założyłem konto na tym portalu ze względu na Halmana.
tylko sie nie możesz zdecydować jaka masz płeć. Say no more... typowy halfman wielbiciel
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów