Przejebane
Przejebane
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ustawka ustawką ale bez kitu znajdą się takie i to jeszcze przedstawicielki "wielkiej białej rasy panów" co nie dość, że da dupy każdemu bogatemu kulturowo za darmo to jeszcze i takiemu czemuś by z chęcią kiełbachę obryndzlowała z połykiem i w dupsko wzięła a później by się na fajsiku chwaliła pierdoląc o tym jaki to egzotyczny karzeł z deformacją genetyczną jest lepszy od polskiego seby w dresie najebanego przed telewizorem oglądając 20 chłopa uganiających się za piłką co się myje codziennie na Wielkanoc i wigilię tylko.
Pite chyba coś było.
Zasrana księżniczka.
Gościu na głowie staje, a ta leży i czeka na atencję ze znudzoną miną.
Typowa matka polka.
Upośledzony, czarny karzeł. Czy więcej wad może jeszcze posiadać pojedyncza jednostka?
Mógłby być rudym żydem dodatkowo.W dodatku pedałem
egzotyczny karzeł z deformacją genetyczną jest lepszy od polskiego seby w dresie najebanego przed telewizorem oglądając 20 chłopa uganiających się za piłką co się myje codziennie na Wielkanoc i wigilię tylko.
No to akurat jest prawda.
Upośledzony, czarny karzeł. Czy więcej wad może jeszcze posiadać pojedyncza jednostka?
Mógłby być polakiem, katolem, albo - o zgrozo - jednym i drugim. Ewentualnie mieszkać w białymstoku.
Pite chyba coś było.
Nic nie pite, to tylko kompleksy wypływają.
Mam marskość wątroby więc nie mogę pić.
Chyba mózgu, heu-hue...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów