18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Tak kończą ćpuny
szimanochy • 2023-09-15, 10:45
Dziewczyna przedawkowała opio - najpewniej fentantyl.

Film dobrze ukazuje jak młodo umiera się gdy sięga się po ścierwo oraz jak tak naprawdę wygląda resuscytacja.
Nie jest to jak w "Słonecznym Patrolu" gdzie poszkodowany ma suche usta, a sam proces to chwila.
W rzeczywistości to naprawdę długi i wymagający proces a sam reanimowany wymiotuje nie rzadko krwią.
Nie znalazłem info co z dziewczyną stało się potem, jednak raczej kropnęła.

Zgłoś
b................o 2023-09-19, 15:13 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

Mi przed operacją podali jakieś gówno, i pamiętam tylko tyle, że wiozą mnie na tym łóżku z kółkami, nade mną lekarze i pielęgniarki i jeden do mnie mówi "a mówiłem panu, żeby pan po tym nie ruszał się z miejsca". Jak już byłem po operacji, to zapytałem gostka ode mnie z sali o co im chodziło i co się działo. Powiedział, że wyszedłem z sali i gdzieś zniknąłem. Okazało się, że udałem się do strefy kobit, rozebrałem się i wchodziłem od sali do sali i kręciłem siurkiem helikopter, a młodym proponowałem igraszki.

Dobra, ale co robiles juz po tym jak ci to podali?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów